Сега е точно : Maј 17th, 2025, 11:57 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 10th, 2007, 1:37 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
Utre e denot A:) i opravdano e normalno:))) se gleamo tamo i spremi gi ushite za tegnenje:)) rispekt i konecno vishe Elementarna Nepogoda da se desi u SKopje!:)

edna ljoubov
Brcka :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 10th, 2007, 5:47 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 8:45 pm
Мислења: 237
Локација: Битола бабам Битола...
Абе јас веќе одамна ги заебав обврските за да дојдам таму...
Моооре кој ќе спие пак по тие железничките :D :D :D
За убо за арно нека е... Важно да се помини убо 8)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 11th, 2007, 12:32 pm 
Отсутен

Регистриран: Aприл 1st, 2007, 9:30 am
Мислења: 43
Локација: Тетово
deneska e denot a ? :)))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 11th, 2007, 12:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 7th, 2005, 8:14 pm
Мислења: 193
Локација: Kozle, Skopje
Cestitki do Vojnik i Ago z albumot i sreken rodenden na Ago.

se gledame vecer! :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 11th, 2007, 2:39 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Aприл 7th, 2007, 6:34 pm
Мислења: 341
Srekjen rodenden i golem da rastish :D :D Pogolem vo Makedonija od tebe(vo rapot) nema ama ajt pak neka e...Se nadevam deka zurkata kje bide najdobra dosega ....POCHIT ZA TEMNATA STRANA i za site shto pomognaa da se realizira Elementarna Nepogoda, mi mirisa deka kje bide najdobar album dosega ....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 2:57 am 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
Eve presni sekjavanja i vpecatoci od zurkata, taka da.. eve presen komentar:
Prvo, srekjen rodenden na Ago i na DNS produkcija, uste mnogu vakvi da docekate i docekame :)
Vtoro, od organizacija pa se do posleden moment bese NAJZAKON! Traki sto se pustaa, grupi sto nastapija, zaebancii sto padnaa (toa so "ova e 'hardcore'" ko pustija zabavna (citaj shabanska) muzika, toa bese najzakon)
Treto, edno od najbitnite raboti nemase nikakvi frki i gluposti (a zs taka?! :P :P :P :P :P :P )
Toa piceto sto recitirase na scena od Bg li, od kade bese :?: mi se dopadna kako recitira. Ne znam sto bese so toj od Pariz, ama jaka smea padna i so nego. E sega ne mi se dopadna edna rabota, Deko koga recitirase, pola razotidoa, a tie sto bea tuka se odnesuvaa kako da bese tisina. Takvi raboti stetno vlijaat, da ne se drobam da objasnuvam.
Vo globala, zurkata bese 3AKOH!!!!! Se gledame na nekoj nareden vakov ili slicen nastan.

P.S.
VOJNIK ako gi uploadiras snimkite sto gi pravese, prati link... Ili stavi na www.yourube.com

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 4:31 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
ThugProphet Напиша:
Prvo, srekjen rodenden na Ago i na DNS produkcija, uste mnogu vakvi da docekate i docekame :)
Vtoro, od organizacija pa se do posleden moment bese NAJZAKON! Traki sto se pustaa, grupi sto nastapija, zaebancii sto padnaa (toa so "ova e 'hardcore'" ko pustija zabavna (citaj shabanska) muzika, toa bese najzakon)
Treto, edno od najbitnite raboti nemase nikakvi frki i gluposti (a zs taka?! :P :P :P :P :P :P )
Toa piceto sto recitirase na scena od Bg li, od kade bese :?: mi se dopadna kako recitira. Ne znam sto bese so toj od Pariz, ama jaka smea padna i so nego. E sega ne mi se dopadna edna rabota, Deko koga recitirase, pola razotidoa, a tie sto bea tuka se odnesuvaa kako da bese tisina. Takvi raboti stetno vlijaat, da ne se drobam da objasnuvam.
Vo globala, zurkata bese 3AKOH!!!!! Se gledame na nekoj nareden vakov ili slicen nastan.

P.S.
VOJNIK ako gi uploadiras snimkite sto gi pravese, prati link... Ili stavi na www.yourube.com

fala na odredenite detali, ali kade ste site ostanati sto ste bile...ajde odmaaaaaaa eden ton replys da vidime kako bilo, sliki klipovi linkovi bilo sto..

peace

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 5:26 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Септември 19th, 2006, 12:12 am
Мислења: 1003
Локација: Skopje Grada
ThugProphet Напиша:

P.S.

jas ne bev tamu....
Ne sum vo makedonija i ne mozev da se vratam poradi ebana viza so cekam:(:(:(
Se nadevam deka site sto otisle si pominale dobro ne sumljam vo ago :D

MC VOJNIK
http://www.myspace.com/mc_vojnik

DNS PRODUKCIJA
http://www.dnsproduction.com
http://www.myspace.com/dolinata

Macedonian Hip Hop Festival
http://www.hiphopfest.com.mk

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 6:45 am 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
VOJNIK Напиша:
jas ne bev tamu....
Ne sum vo makedonija i ne mozev da se vratam poradi ebana viza so cekam:(:(:(
Se nadevam deka site sto otisle si pominale dobro ne sumljam vo ago :D

??? Pa toj sto snimase so kamerata ko tebe mi se vide :?
Vo sekoj slucaj... Super pominavme... Zalam sto propusti :( :(

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 12:29 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 8:45 pm
Мислења: 237
Локација: Битола бабам Битола...
Еве сега пред некое време се вратив дома, па не можам да си легнам да спијам без да прокоментирам како беше... :)
Журката се на се гледано беше супер организирана, значи немаше некои пропусти, недостатоци и други работи што би го разочарале човек...
Е сега, единствениот пропуст беше што Војник не беше таму, а нели, имаше промоција на Елементарна Непогода, а тоа е албум на Војник и Аго ... Океј, нема врска, Аго си го направи своето, прво не изнасмеа до умирачка со турбофолкерската песна, секоја чест како му текна за тоа, а потоа кога почна да го рока микрофонот, доволно е да ви го кажам тоа дека публиката се качи дури на бина заради вжештената атмосфера која се створи. Башка да не збориме за шутките кои ги имаше ( претпоставувам тоа беа тетовчаните ) ... Не се нормални, то ќе речам само :D :D :D . Нa Аго му запеавме Хепи брдеј сите заедно од публиката, и така....
Сите изведувачи настапија супер, а тоа за настапот на Деко дека не се крена многу атмосфера, хм... мислам дека беше заради тоа што луѓето не ги знаеја песните што ги рокаше. Барем јас не ги знаев, па затоа не можеа да ме кренат песните... Тоа се случи и со други изведувачи, не само со Деко, а тоа не значи дека изведувачите се лоши ! Епа мал добронамерен совет за сите рап изведувачи, ако сакаат луда атмосфера кога ќе излезат на бина, нека ги пуштат песните претходно на интернет или слично да ги слушнат луѓето, да ги поднаучат малце, и тогаш настапот ќе има поголем ефект, а не како телиња да се гледаме и да не знајме шо се збора во песната :) .
Дечкото од Нов Поредок, како што и се очекуваше, повторно се фрли в публика и правеше триста глупости хехе, во негов стил :)
Екипата растурија, се чудам како немаше повреден човек после шутките што се направија ко настапуваја тие :)
Бугарите исто супер настапија, посебно бугарката, мислам дека ретко се наоѓа женско што има глас да рапува...
За Исток Запад, не знам што да речам, не им ги знаев песните и нив исто, така да... то е то... :roll:
А, една работа што ме испровоцира и малце ме разочара ! :( Зошто песната "Днс Сине" ја нема во албумот? Па и нигде ја нема ни на интернет, а песната е топој... уште на прво слушање те крева... Дајте Војник, Аго, Тигаз, било кој објавете ја песната барем за слушање на интернет... Збудалев готово, ај ом да спијам јас оти цела ноќ не спав... Кис до сите, извинете шо напишав подолго рефератче...

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап