Сега е точно : Maј 17th, 2025, 11:31 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 12:41 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Септември 19th, 2006, 12:12 am
Мислења: 1003
Локација: Skopje Grada
veruj me ni znaes kolku mi e krivo so ne mozev da bidam tamo, no resivme so ago veke da nemame odlozuvanja i zatoa konecno bese napravena promocijata.

A za DNS Sine so vikas pesnata heeh, se vika "Od Kade Doagjam" i e pesna za albumot na DNS Ekipa- Во добро и во зло.

MC VOJNIK
http://www.myspace.com/mc_vojnik

DNS PRODUKCIJA
http://www.dnsproduction.com
http://www.myspace.com/dolinata

Macedonian Hip Hop Festival
http://www.hiphopfest.com.mk

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 1:25 pm 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
Rabota koja ne mozam a da ne ja spomnam e toa sto nemase open mic. Mislam deka trebase da se oddvoi malku vreme i za toa, zatoa sto mnogumina sakaa da roknat po nesto, megju koi i jas. Site me prasuvaa dali ke ima open mic, a jas ne procitav nigde na plakatite, pa im velev deka ke nema... :( :( :( :( :( :(
Aj ve molam naredniot pat neka se oddeli malku vreme i za toa, zasto onakva zurka bez fs ne e zurka vo poln efekt.
Pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 1:46 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 21st, 2004, 2:04 pm
Мислења: 495
Локација: TETOBO
ja neznam kj mi beshe glavata vcera:D lomoooooooooj:) neka se mnoza vakvi albumi...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: :D
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 2:53 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 13th, 2005, 12:14 pm
Мислења: 198
Локација: Запад
Hi.

Gledam site zadovolni. Hehe :) Top beshe sve.. castro se krena u vozduh. Tie shto ne trebaa da dojdat ne dojdoa, tie shto sakaa da dojdat a nemozea kje im prostime, a tie shto dojdoa se nadevam deka top si pominale.

I sega kazete mi kako vi se sviga albumot. Koj ne go kupil od ponedelnik neka tr4a u jugoton.

:D Ajde pozdrav lepo drushtvo.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 3:16 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
prvo , cestitki za albumot , svite sto bevmo tamo od tetovo mozemo da rechemo deka albumot e partali i spored toa sto go slushnavmo na promocijata.....vtoro promocijava beshe partali , edna od najdobrite zurki na koi sum prisustvuval....vidov nikoj ne go pofali Janzoo , deckoto beshe partali i solo rasturi:) inache ima povredeni od shutkite:)))) mojov mal prst e potechen mame mu ebem:) nema vrska svite sto nastupija bea partali , ekipata me istroshi so sila:) deckoto od mk familija beshe haos:) ebi ja policijata...se na se odlicna promocija , odlicno slucuvanje...respekt za ago i za vojnik i za sve ova sto go napraeja....
pozdrav od tetovo

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 3:27 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Септември 19th, 2006, 12:12 am
Мислења: 1003
Локација: Skopje Grada
nyx Напиша:
nache ima povredeni od shutkite:)))) mojov mal prst e potechen mame mu ebem:) nema vrska svite sto nastupija bea partali

LOL ja slusna Adrenalin ??

nyx Напиша:
odlicno slucuvanje...respekt za ago i za vojnik i za sve ova sto go napraeja....

fala ti mnogu brat mnogu mi e milo sto ste zadovolni, ni dava inspiracija poveke i poveke da pravime:D

respect!

Pozdrav!
Vojnik Out.

MC VOJNIK
http://www.myspace.com/mc_vojnik

DNS PRODUKCIJA
http://www.dnsproduction.com
http://www.myspace.com/dolinata

Macedonian Hip Hop Festival
http://www.hiphopfest.com.mk

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 3:31 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
mislish na Adrenalinot odi nad normala Adrenalinot odi nad normala ?:))) uh otide adrenalinot nad normala:) partali brat , produzite ponatamo one and only DNS....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: Re: :D
ТемаИспратено: Октомври 12th, 2007, 5:35 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 8:45 pm
Мислења: 237
Локација: Битола бабам Битола...
[quote="[TiggaZ]"]
I sega kazete mi kako vi se sviga albumot. Koj ne go kupil od ponedelnik neka tr4a u jugoton. /quote]
Еј да, видиш, заборајв албумо да го прокоментирам... Шо ќе коментирам бе, топој ! Пример за тоа како треба да изгледа еден хардкор рап албум изработен на професионално ниво... Секоја чест... Реков јас, само за песната “Од Каде Доаѓаме“ шо не сте ја клале ви се лутам, другото е топој ! Поздрав и продолжете понатаму со истото темпо...
п.с. заборајв и за Јан да напишам коментар... Супер е дечкото, иако јас не слушам српски рап, вчера ми го смени мислењето...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 13th, 2007, 12:43 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 8:45 pm
Мислења: 237
Локација: Битола бабам Битола...
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 13th, 2007, 1:48 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Ноември 6th, 2006, 2:33 am
Мислења: 45
Локација: Битола
Журката во целост беше НЕЗАБОРАВНА и многу многу над моите очекувања. Тие шо не присуствуваја многу ќе зажалат оти вакви работи неможат да се надохнадат со то шо ќе се купи ЦД-то и со то шо ќе се гледаат слики и клипчиња. Сето ова шо е напишано тука на форум е само еден премал дел кој можи да се кажи и опиши каква беше атмосферата и колку лудо си поминавме. Навистина секоја чест до Аго за мајтапите со турбофолкерската песна и со се друго шо организира и шо се потруди се да биди во најдобар ред !! И да ни е жив и здрав уште 22334422 години и да ни организира вакви журки !! Незнам друго шо да пишам немам зборој со кои ќе го искажам моето задоволство од се шо се дешаваше !! Во иднина сакам да има уште многу многу вакви журки.... Да кажам и за ЦД-то дека е феноменално и дека е преубо средено и вреди поќе и од парите даени за него .. Е сега да си кажам за песната "Од каде доаѓам" која стварно крева атмосфера мислев дека е во ЦД-то али ете не била ... Ако можи некој да ја клај барем за слушање да ја научиме цела :) па ко ќе биди промоцијата на ДНС - Во добро и во зло да паѓаат најголемите шутки на песната .. А и за сите истото важи да даваат барем дел од песните пред да настапуваат за да можиме и за нив да скокаме и да се шуткаме оти ако не ја знајш песната неможиш да се шуткаш не е то то .. Друго ... Стварно ми е жал шо Војник неможеше да присуствува на промоцијата :( ... Али секоја чест и до Војник шо се потруди заедно со Аго да го напрат ова ЦД-то вакво какво шо е !! Со среќа таму во Холандија и побрзо да го завршиш факултетот :) :D ... То е то доста е пишење .. уште еднаш поздрав до сите шо беа присутни таму и до сите шо се потрудија журката да биди на највисоко ниво !!

ДНС ФорЕвеР !! Една Љубов !!

AGO - The Father of Macedonian Rap !!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 3 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап