fala za pesnata Elena, i pusti nekoi vokali navamu da sredime nekoja zaedno ili nekoj remix. TOP pesna, iskreno mi se sviga iako ne e po moj stil ali ok, top.
malku kasno ja procitav cela tema, i kazuvam sum razocaran od praistoriski svakjanja so oci samo za napred, ni levo ni desno ni pozadi da se videlo. Pa preku kur vise od toj HC stil, vie raperite samo toa go znaete, HC i gotovo, Heather B?
samo taa ste ja naucile? Hardcore a?
ste cule li naprimer spored mene najomilenata i posiroko NAJDOBRA raperka, MC Lyte?
sto ke kazete na toa, kaj se drugite, Lady of Rage, Psalm One, Queen Latifah, Salt-N-Pepa, Marquee (tipkata edinstveno sto ja cuv so Finesse i nikade vise), dali se oni HC, ok bez Lady, i oni znaci ne se dobri zoso ne se HC, a?
No Exit beaa HC, zatoa vie gi sakate.
Funky Fem ne gi sakate zoso oni ne se HC, ali oni se pojke Old School, ali koj denes saka Old School.....toklu e mislam kapacitetot na mak, mozokot, samo HC i nisto drugo..ne ste cule vie sve od Funky Fem, samo 3 pesni bea pusteni da vrtat i toa prvite najslabite, uste 5 imam vo studio koj 2 od niv ne se dorabotija, e toa ne ste go cule pa da kazete dali bile dobri ili ne. Ne gi branam zoso jas sum im pravel,samo ednata mi bese mene dobra, Nena, Poznavme da pravime EP, kako Nena i Vali, ali izgubivme kontakti....se skaravme:-)
I nemojte da serete vie zenite, deka trebalo vreme, trebalo studio, ke vi se smeele i sto ti znam uste koj golem kur vi smeta (se nakurciv), ali jas ponudiv studio za sekoja sto ke saka da napravi pesna, pari potrosete si gi, ne gi sakam. Ne kazuvam koja, ali na edna licno ui kazav ajde da snimis, i bilo glupo da ne mi plati, kupi limenka pivo dojdi, aj vazi ke ti se javam, mi se javuva 4 meseci. znaci ne e do uslovite. do sto e? Jas velm zelbata. ako sakas ke snimas ako nejkes, ne se zali deka nema mak raperki. preku kur!!! Za da se spremite dovolno e 2 do 3 nedeli ane godini.
aj se iznervirav dovolno za da se trgnam od kompjuter.
aj prijatno i se uste cekam pesna od raperka nekoja, ne od Big-E zoso ona ke si snimi album, kaj ste drugiteeee eeeeeeeeej!!!!
_________________ everything you do,
you do just for you!
|