Сега е точно : Maј 13th, 2025, 6:41 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 23rd, 2007, 5:53 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 22nd, 2007, 4:19 am
Мислења: 97
Локација: Tikvesija
girlll Напиша:
I Zetvar i Kav Girl.. Pokazuvate nepocituvanje kon tie sto pravat underground rap na nasava scena a toa ne e bas dopustlivo na vakov forum.
Kako sto moze Snoopy i pokraj toa sto pravi pokomercijalen rap da go podrzuva undergrounot mozete i vie.. Ili bar ne komentirajte..
Ne go sakam Snoopy kako izveduvac mnogu pati imam kazano i ne planiram da povtoruvam.. Ne komentiram za spotot, ne mi se sviga ednostavno, nesakam da navlagam vo detali ke bide togas pa nepocituvanje od moja strana kon komercijalata..
Sepak respect za trudot
SimonS

ti ne gi procita komentarite pogore? ili slepi sme prema toa sto ni odgovara a odma reagirame na toa sto ne ni odgovara. ja mu pokazaf podrska na zetvar poso bese iskritikuvan od 99% od tie sto ostavija komentari tuka. samo edno 'mi se svigja ne mi se svigja' ke bese dovolno, ali lugjeto preteraa, pocnaa da vregjaat stil, povtorno starata prikazna, namesto samo da go iskomentiraat spotot, oni mu sudat sto bil komercijala.
a ja dali slusam komerijala dali slusam underground, moja rabota, ali ocigledno povekjeto od vas go napravile pogreshniot zaklucok (deka slusam komercijala), ali na kraj kraevi ne e ni mn bitno koj so misli poso samo jas si znam shto mi vresti u kola sekoja den, sto pustam odma koa si idam doma od skolo, i so shto se uspivam. dali imam respekt od vas ili ne toa e najmalku bitno. ali samo sekoas koa ke napravam reply na bilo koja tema, site mislat deka branam i advociram komercijala (kako sto e slucajot so tebe grilll). a zosto koj znae...posto sposobna sum da gledam situacija od dvete strani, a ne samo u crno belo? valdja za toa
jas samo sakaf da mu oddadam respekt na snoopy i na zetvar za trudot, poso spotot e fenomenalen za pesnata. so tema i so sodrzina, a dali e komercijala toa e najnebitno, gledajte go u kontekst so pesnata a ne samo kako spot.
a nikade ne navredif hardcore. zoso da vregjam neso so tolku sakam?
peace

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 23rd, 2007, 3:47 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 27th, 2006, 3:10 pm
Мислења: 1490
Локација: Велес
Kikus iskren odgovor zatoa cenam oti si kazuvas kako so e......
Zetvar brat ti snimaj si u studioto na Snoopy neam protiv ali bas bi sakal na nesto ponekomercijalen beat da izrecitirate so Billy pa da pustite da cueme
Pozz i respect za vistinskiot Hip Hop

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 24th, 2007, 11:53 am 
Отсутен

Регистриран: Maј 10th, 2006, 5:25 pm
Мислења: 534
Локација: In Your fucked Brain
Abe momci vi go gleav videeovo i iskreno KOMERCIJALA DO JAJA.
by the way zasto ne go pustite na TV barem koga veke e komercijalen spotot i trakata zasto da ne ve ima na TV,kako sto kaj nas u SK ova pacientive pustaat spotovi sto ne se ni za retardirana ustanova da gi glea pa pak pukaat so ego i mislat deka se HC RAPERI,vie barem imate dobra komercijalna traka so spot i mislam deka bi bilo top da ve ima na TV.

Zborot mi bese ke imate bolje status od Skopskava Komercijalna scena koja kako sto rekov smrdi.

I'am OUT i ne pravete vakvi traki be luge

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 24th, 2007, 12:35 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
ne znam sto se raspravate dali e komercijala pesnata spotot ili ne koga site si imaat razlicen pogle sto e komercijala a kako sto mi izgleda sekoj grad si ima svoe mislenje sto e toa HC ne znam agresive dali pravi komercijala ili ne ama znam snoopy sto pravi. baska ne si HC ako na spot se frlas od zgrada :)))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 24th, 2007, 1:55 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
Jas mislam toj poim komercijala treba da se isfrli vekje ednas , sekoj ima svoj stil i svoj vkus taka da toa sto mu se svigja toa kje praj taka da , spotot e top vo toj stil sto e !!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 24th, 2007, 2:41 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 21st, 2004, 2:04 pm
Мислења: 495
Локација: TETOBO
miropapfshin:))))))))))))))))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 24th, 2007, 6:01 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
:D :D :D :D :D :D gangman kako u mirovna misija da e na forumov :))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 24th, 2007, 10:21 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 22nd, 2007, 4:19 am
Мислења: 97
Локација: Tikvesija
Gang Man Напиша:
Jas mislam toj poim komercijala treba da se isfrli vekje ednas , sekoj ima svoj stil i svoj vkus taka da toa sto mu se svigja toa kje praj taka da , spotot e top vo toj stil sto e !!!!

prviot covek na forumov sto neshto pametno kazal!! braos gang man. ali na koj kazues...
na pr ^JASS^ per zoso da se due nekoj deka e hc raper? ti odresuesh shto e hardcore? i zoso samo nesho sadistichno u makedonija se postue? ti hc raper si? od kaj te znam dali front stavash? ja vi garantiram deka 99,9% od site na forumov ja imaat kimano glavata na nekoja takozvana "komercijalka" ali posle nekoj "pameten" koa im kazal deka "lele per ama komercijalna traka za nigde e", i togas si go smenile mislenjeto. aj nekoj neka mi kaze deka ne e taka. i da kaze, ke laze ;)
pozdraf
peace

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 25th, 2007, 2:39 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 30th, 2005, 8:20 pm
Мислења: 596
Локација: Bitola metropola(Arnautmala)
vaka sega...videoto mi e cat pat ne mi e neso posebno..vestinite flowto. se ok stvarno...ali traka bez dobra poraka mislam prenesena so stvarno bi drzela mesto jas ne pocituvam..ali sepak toa e moe se slozvam sekoj si ima svoj stil isto kako sto sekoj na forumot si ima svoj stav taka da ne se bunete i koga ve kritikuvaat...nekoj mozi ne mozi da slusha traki kako na snoopy mc ..edna onaka ja imav slusnato i nesto vikase kao demek nemam vreme jas za parkovi za ulici za mene glupostii tn....toa e za disrespect jas toa go koga go slusnav mi stvori negativna slika za muzikata na toj artist..ne sakam na nikoj da solam um sekoj so svoj film..furajte po4it za trudot..sto go vlozivte za ova toa cenam..deka barem se raboti neso..i masteringot na vokalite mi se bendisa mnogu dobra produkcija...pozz

K.P.U..OD SEKOJ ASPEKT!!
www.sivdom.co.nr
www.myspace.com/sivdombitola
www.myspace.com/kaznenopopravnaustanova

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 25th, 2007, 5:17 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 14th, 2006, 3:43 pm
Мислења: 273
Локација: Makedonski Brod
koj kisne po parkovi koj prai najjaki zhurki rap u park koga ke te zaebat u nekoj si kafich ?? kaj se pie najmnogu se sejkavash na toa kosta ??? toa e za pochit :D:D nego ova ke go parkiram dlaboko vo mojata kanta za dzubre neka ne se svati ova kako navreda ama spotot ich ne mi se sviga ... pa prodolzhete napred ke stasate i do Ruff Riders (vo makedonsko izdanie)ajt pochit za site vistinski so pesnata DеNiro- ULICA ME NIJE VOLJELA
Ridot Na Smrtta

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 5 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап