girlll Напиша:
I Zetvar i Kav Girl.. Pokazuvate nepocituvanje kon tie sto pravat underground rap na nasava scena a toa ne e bas dopustlivo na vakov forum.
Kako sto moze Snoopy i pokraj toa sto pravi pokomercijalen rap da go podrzuva undergrounot mozete i vie.. Ili bar ne komentirajte..
Ne go sakam Snoopy kako izveduvac mnogu pati imam kazano i ne planiram da povtoruvam.. Ne komentiram za spotot, ne mi se sviga ednostavno, nesakam da navlagam vo detali ke bide togas pa nepocituvanje od moja strana kon komercijalata..
Sepak respect za trudot
SimonS
ti ne gi procita komentarite pogore? ili slepi sme prema toa sto ni odgovara a odma reagirame na toa sto ne ni odgovara. ja mu pokazaf podrska na zetvar poso bese iskritikuvan od 99% od tie sto ostavija komentari tuka. samo edno 'mi se svigja ne mi se svigja' ke bese dovolno, ali lugjeto preteraa, pocnaa da vregjaat stil, povtorno starata prikazna, namesto samo da go iskomentiraat spotot, oni mu sudat sto bil komercijala.
a ja dali slusam komerijala dali slusam underground, moja rabota, ali ocigledno povekjeto od vas go napravile pogreshniot zaklucok (deka slusam komercijala), ali na kraj kraevi ne e ni mn bitno koj so misli poso samo jas si znam shto mi vresti u kola sekoja den, sto pustam odma koa si idam doma od skolo, i so shto se uspivam. dali imam respekt od vas ili ne toa e najmalku bitno. ali samo sekoas koa ke napravam reply na bilo koja tema, site mislat deka branam i advociram komercijala (kako sto e slucajot so tebe grilll). a zosto koj znae...posto sposobna sum da gledam situacija od dvete strani, a ne samo u crno belo? valdja za toa
jas samo sakaf da mu oddadam respekt na snoopy i na zetvar za trudot, poso spotot e fenomenalen za pesnata. so tema i so sodrzina, a dali e komercijala toa e najnebitno, gledajte go u kontekst so pesnata a ne samo kako spot.
a nikade ne navredif hardcore. zoso da vregjam neso so tolku sakam?
peace