Сега е точно : Maј 20th, 2025, 1:01 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 25th, 2007, 9:03 pm 
Отсутен

Регистриран: Септември 20th, 2004, 8:21 am
Мислења: 106
Aleksandar Josifovski Напиша:
Dzabe ti e ako nekjes da si komercijala koa snimas so Snoopy vo Sinthetyc so e komercijala svakas neli da ne kazuam mnogu i ja da ne se pravam pameten so treba da objasnuam
Pozz kavadaraci

Preslusaj go albumot MAMLI - MLAD VETERAN ;)
celosno e produciran od mene i sniman e celosno koj mene
pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 25th, 2007, 9:12 pm 
Отсутен

Регистриран: Септември 20th, 2004, 8:21 am
Мислења: 106
freestyler Напиша:
snoopy mc ..edna onaka ja imav slusnato i nesto vikase kao demek nemam vreme jas za parkovi za ulici za mene glupostii tn....toa e za disrespect

I se obrakjam na cura u taa pesna.. (treba celosno da ja preslusas)..
i nema Ulici tuku samo parkovi
NEMAV VREME JAS ZA PARKOVI, ZA MENE GLUPOSTI / MOJATA IGRA NEMA JAS I TI
VO stilot na DA IDAM VO PARK SO NEA...
A ekipata vo park ti e strasna kombinacija.. respect za toa ;)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 25th, 2007, 9:49 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 7th, 2006, 7:15 pm
Мислења: 253
abe snoopy mozda i tekstojte mu gi pisuvase aj ne seri. pa i moob deep snimaat kaj 50 cent pa nemozes da gi sporedes. fuck fuck fuck. sranje e ova stvarno, i ne se fali so tujg album jebote bashka krades flow i se drugo jebote, vo taa kako beshe da se custvuvas ko car ili neznam so velese tamu. komercijala ako praes napraj ja kako sto treba i toa ne e zaebancija ili si mislis deka si timbaland :) LOL ocajno e ova , nevredi za spot, si go zgresil forumot nakraj kraja. p.s i jas sum za nekoe denarce praenje so muzikava ali nemora da kazuvas samo za picki pizda mu materin nivna ima i povazni raboti .

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 25th, 2007, 11:31 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 27th, 2006, 3:10 pm
Мислења: 1490
Локација: Велес
SnoopyMC Напиша:
Aleksandar Josifovski Напиша:
Dzabe ti e ako nekjes da si komercijala koa snimas so Snoopy vo Sinthetyc so e komercijala svakas neli da ne kazuam mnogu i ja da ne se pravam pameten so treba da objasnuam
Pozz kavadaraci

Preslusaj go albumot MAMLI - MLAD VETERAN ;)
celosno e produciran od mene i sniman e celosno koj mene
pozz

Mamli so negoviot album so e produciran od tebe e svarno ok
Ama ti ili smeni si gi samplovite ili ne pustaj na ovoj forum download oti mislam deka e za dzabe... (ne se navreduj ali imeto e Underground Mak Rap)
Crash Mc ---> Veles :wink:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 25th, 2007, 11:40 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 10th, 2006, 5:25 pm
Мислења: 534
Локација: In Your fucked Brain
[quote="KaV_G|rL
prviot covek na forumov sto neshto pametno kazal!! braos gang man. ali na koj kazues...
na pr ^JASS^ per zoso da se due nekoj deka e hc raper? ti odresuesh shto e hardcore? i zoso samo nesho sadistichno u makedonija se postue? ti hc raper si? od kaj te znam dali front stavash? ja vi garantiram deka 99,9% od site na forumov ja imaat kimano glavata na nekoja takozvana "komercijalka" ali posle nekoj "pameten" koa im kazal deka "lele per ama komercijalna traka za nigde e", i togas si go smenile mislenjeto. aj nekoj neka mi kaze deka ne e taka. i da kaze, ke laze ;)
pozdraf
peace[/quote]

LOOL SHIT

Vidi si gi ulicite vo gradot i zbori mi za mnozinata na lugeto i kolku od vas se HC i kolku ste OPASNI

MIFKI DOSTA MI E OD VASATA POSRANA MUZIKA
KE RECETE EVE GO HEJTEROT I BLA BLA BLA
NE VI JA SLUSAM MUZIKATA BE ALI NE JA FALETE TOLKU KOGA

"NE VE BIVA DA VI STAVAM SO INKA" -BOBO (NOV POREDOK)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 26th, 2007, 1:42 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 22nd, 2007, 4:19 am
Мислења: 97
Локација: Tikvesija
^JASS^ Напиша:
LOOL SHIT

Vidi si gi ulicite vo gradot i zbori mi za mnozinata na lugeto i kolku od vas se HC i kolku ste OPASNI

MIFKI DOSTA MI E OD VASATA POSRANA MUZIKA
KE RECETE EVE GO HEJTEROT I BLA BLA BLA
NE VI JA SLUSAM MUZIKATA BE ALI NE JA FALETE TOLKU KOGA

"NE VE BIVA DA VI STAVAM SO INKA" -BOBO (NOV POREDOK)

abe pacient...kolku u toa skopje se hardcore? site ste nametnale tims, pantaloni 5 broja pogolemi i pusete cigari edna od druga i hardcore ste. da vi eam na vremeto so britni spirs te uspivala majka ti. ja na shtikli i u fustan sum po hc od tebe.
per ne e da zboris rabotata i da se mavas u gradi...so akcii seta se pokazuva. a ja do sea neam slusnato i videno nisho od tebe..............pa sea ti vidi
aj da vi eam iskompleksiranite, samo sakate odobruvanje od site, nemate svoe jas igrate kako so vi svirat 7-8te bogovi sto gi imate. nivnoto e konecno...lugje bez r'bet mislam ste narecheni

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 26th, 2007, 1:54 am 
Nie igrame kako sto ni svirat? LOOOOOOOOLZ
A toa sto celo Kavadarci se "raperi" aka Snoopy MC?
Kav girl aj be dosta gluposti ziti se.. Nemate obraz celo Kavadarci zaedno da zborite za rapot vo Skopje zasto e DALEKUUUU porazvien od vasiot.
I use nesto.. Nemas slusnato za Jass i Boro zatoa sto se HARDCORE.. UNDERGROUND.. Premn Snoopy, Zetvar, pozitiv i bla bla bla vi ja vodat let's say "scenata" za da mozete da vidite nadvor od gradot..
Nemozes da branis nesto sto vo Kav NE POSTOI.. Site gradovi priznavaat deka pojse zurki i raperi ima Skopje samo vie ste fraerite sto rule the world? Abe aj ne zbori gluposti ziti se..

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 26th, 2007, 1:55 am 
Edit: Greska naprajf.. Jass i Bobo *
Da ne se zDrka nekoj :lol: :lol: :lol: :lol:
Bitolcani ne komentirajte za ova ke ve pukam :lol: :lol:

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 26th, 2007, 2:52 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 22nd, 2007, 4:19 am
Мислења: 97
Локација: Tikvesija
girlll Напиша:
Nie igrame kako sto ni svirat? LOOOOOOOOLZ
A toa sto celo Kavadarci se "raperi" aka Snoopy MC?
Kav girl aj be dosta gluposti ziti se.. Nemate obraz celo Kavadarci zaedno da zborite za rapot vo Skopje zasto e DALEKUUUU porazvien od vasiot.
I use nesto.. Nemas slusnato za Jass i Boro zatoa sto se HARDCORE.. UNDERGROUND.. Premn Snoopy, Zetvar, pozitiv i bla bla bla vi ja vodat let's say "scenata" za da mozete da vidite nadvor od gradot..
Nemozes da branis nesto sto vo Kav NE POSTOI.. Site gradovi priznavaat deka pojse zurki i raperi ima Skopje samo vie ste fraerite sto rule the world? Abe aj ne zbori gluposti ziti se..

koj rap be? porazvien od kavadarci, da, ali razvien? ni blisku. ja per sum sekojdnevno u mesto od kaj sto izleze rapot, go gledam kako se razviva, kako dise, kako se inovira, a u skopskiot rap go gledam istoto vekje mnogu godini, istite dosadni stvari sto se vekje prepeani i zavrseni, ali non stop gi reinkarnirate.
ja bef u rapot uste pred da znam deka postoi snoopy mc, za koj so doznaf pred 1 godina. ja ne ni znaef deka postoi rap u kavadarci do pred 1 godina...mozda ti treba malku lekcija po makedonski, da naucis da citas i da gledas za sto se pravi muabet. od koa sum na forumot se tuku izbacues nekoi mislenja so nemaat vrska so muabetot. nikoj ne se due deka rapot u kav e porazvien od toj u skopje. samo se diskutira za toa so se praite hardcore site, nemate respect za drugo, a ni samite ne znaete zoso.
ke kazam pak, slusam i obozavam hardcore, ti ne znaes mene so mi eci doma po celi denovi, ali sepak sum pametna dovolno da oddadam respect na nekoj drug stil na muzika i da im kazam koga napravile nesto dobro. i esma redzepova da snimi nekoj jak spot, ke i kazam sekoja cest, ako mozda ne ja slusam. za toa ste vie crno na belo, za toa se duete, posto vaseto e najdobro, vaseto e najsveto, a ne svakjate deka NE E vase, i deka ne znaete se so ima da se znae za undergroundot. ne znam kako vie ste najpametni od site na forumov, se furate ko da e vash, ko vie da ste go izmislile i vie da ste go rashirile, a ne svakajte deka ste samo sitni ripki. dosta se pravite ko da ste najdobri, poso vi gi imam slusnato na mnogu od vas pesnite, mozda ne na jass ali na mnogu drugi, i site samo pravat traki kolku da pravat traki bez ni ritam, ni rima, ni sluh, ni flow...samo pesni se praat...site sme talentirani. kako e toa mozno i mene ne mi e jasno
ali ajt so kogo se raspravam. ke vi doe umot, aj se kladime, zivot stavam na toa. ke praime muabet posle 3-4-5 godini...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 26th, 2007, 2:57 am 
Mislam od nekoj tvoj post imav razbrano deka si vo Amerika taka?
Kako mozes Amerika so Skopje da ja sporeduvas?????
Nejkam da se raspraam.. Ali ne si bas nekoj na site na forumov da im se isponasues u stilu: pacienti, degeni i bla bla bla..
I plus ne ni trebaat sozaluvanja cestitki i pozdravi.. :roll:
Za 3-4-5 god ke ni dosol imot? Sea sme glupi neintelegentni i nesposobni da mislime? Aj be ne treskaj gluposti.. Ustvari so koj se zamaram i ja.. Ajd tolku bese od mene na temava..

Кон врв

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 11 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап