BILLY_ZVER Напиша:
Zasto mislis deka vikaat lugje komercijala za sekoja dobra pesna? Za nekoj e dobra a za nekoj e losa toa ne mozes ti samo da definiras. I da imam respect kon komercijala, Justin Timberlake e zakon kako sto se i Nelly Furtado i Timberland ali ne znaci deka sve so e komercijala e dobro, ima mnogu stvari sto se tezok shit !
zatoa sto samo komercialata e pesna koja sto moze da ja slusa i prifati sekakov narod ... so isklucok na tie sto pravat "RAP" a nemozat da napravat dobra peska za da bidat slusani od drugi osven od samite sebe i komsiite pa zatoa za drugite pesni odma vikaat :EJ KOMERCIALA STO E OVA ONA.a plustoa ovde stvarno ima decinja od po 13 ,14 god sto se mesat vo ova rabota i stvarno ne e dobro.
ako pesnata e komerciala kako sto kazuvaat, togas ok,eve respect od mene do underground pa da vidam dali ke ima takvi koi sto ke imat respekt kon komercialata i da ne serat odma bidejki i jas koga gi slusam nivnite pesni za mene se katastrofa pa ne se izjasnuvam po internet za me slusnat site. peace ....
dobro ti stvarno mislis deka sve sto zvuci dobro e klasificirano komercijala a sve sto zuci loso e undrground? ti stvarno ne si mi ja svatil poentata na mene i na mnogu drugi. Jas koa slusam pesna ja slusam pesnata prvo i kazuvam dali mi se svigja i rekov konkretno za ovaa pesna ima stvarno ok ritam sekcija i melodija i toj del mi se svigja, a tekstovite ne mi se svigjaat i toa e samo moe mislenje nema vrska dali e komercijala ili e underground. Postojat mnogu underground pesni sto stanale svetski hitovi no pesnite ne bile praveni so namera da stanat hitovi no bile praveni od dusa i imale poenta ! E sea toa so ispadnalo da im se svigjaat na posiroka masa ne ja pravi pesnata komercijala ama voopsto. Kazi mi koga rece ej ok snoopy aj ke prajme pesna, sto ti bese poentata na pesnata?