parapa Напиша:
abe znaete sto PREKU K*R OD OVAA MASOVNA HISTERIJA ZA TOSE!!!!
PREKU K*ROV!
samo ne se bunite - (ne rekov preku kur od tose, tuku od masovnava histerija za tose)
abe coek histerijava e posto sega mnogu raboti izleguvaat na videlina. posto do sea kako sto kaza nekoj ubavo u nekoj prethoden post, ne pamtam bas koj bese, sea site sto se sramele da kazat deka ustvari tose im se svigja sea go kazuvaat toa na cel glas. i ok e toa... si imaat nekoi lugje reputacii koi sto sakaat da si gi zastitat, a nekoi ne ni go znaea tolku dobro. kao primer ja zimam majka mi: ne znaese ni deka bil humanitarec, ni deka bil tolku fin, a ne ni mu gi znaese najubavite pesni. koa pocnaf da i kazuvam za se so napravil i koa i ja pustiv 'Igri bez Granici' se utepa zena od placenje. zaradi tie pricini, na tose fanbase-ot mu ripna od, da receme milion obozavateli, na 20 miliona preku vecer. poslednite 3 albumi mu se broj 1,2,i 3 vo hrvatska, za nekolku dena celi tirazi se prodadile. cel balkan go zali, a prethodno ni 25% ne go slusaa, a uste i pomalku pa da go sakaa verno. i onaka kako so se vika "butterfly effect," od veter stana bura zaradi toa
i mene mi e preku qr iskreno posto kolku povekje gledam tolku povekje me boli. i onaka nemozam da se smiram posto sekoja misla sekoj cekor mi e konsumiran so nego, i non stop koga i da otvoram nesto ete go negoviot lik pred mene. i samo sakam da se izoliram edno nedela dena da ne otvoram kompjuter za da mi pomini bolkata, pa posle sekoj pat koa ke vidam nekoja slika da me potsekja na toa sto sum imala, a ne na toa sto izgubiv.
a najmnogu me boli sto i pokraj toa site go sakaat i go pocituvaat, mnogu od tie shto go sakaat ke se obidat (ma i se obiduvaat uste sega) da kapitalizirat od nego. toa najmnogu boli, da ti go zemat najcenetoto i da ti go pretvorat vo marketing strategija.