IvchE Напиша:
Slabo, slabo... ne poshtuem!!! bilo mnou podobro

zimi Srbite i Tetovo, sekako

Toa e relativna rabota. Nego problemot e sto lugeto na nekoj mk izveduvaci idat a na nekoj ne zosto se mrazat ne ziveat ili neznam sto. Podobro e jas shorty taka da go donesev sam da nastapuvashe poveke luge ke imashe. Pa zaklucok : veke ne pravam zabavi posto site ste oterani izmegu sebe u kurac duri i poradi banalni pricini, taka da ako sakate da nosam luge od sranstvo samo za 100 dushi(karti) hmmm nemam brada i ne sum dedo mraz. Vo sofija istoto se slucuvashe sekoja zabava razlicni luge vo zavisnost od tie sto nastapuvaat, mozebi i taka treba da bide. Sevo ova go pravam samo za vas posto kar od mknjenje oprema plakati i izveduvaci nema a vie doagate 100 dushi zosto pola nezborat so taa Makedonska grupa ili neznam koj so koj se mrazel pa ne idel ebago. Ako jas sum problemot kazete posto jas go organiziram toa da ne se brukam. Daj da pravime DNS ekipa sekoja zabava barem ke imam po 450 karti prodadeno posto samo togash ima luge bashka i u kar ke bidam

. daj preispitajte se i dajte na nekoj sto go pocituvate respek0 ne se odnesuva za mene tuku za strancive. Znaci nema pari od ova a i karta e 150 den za nekoj sto nosam od strana isto kako koga pravat obicna zabava TOA GO PRAVAM ZA VAS I DA IMA RAP . Jas mozam da napravam 400 den karta kako sto pravat drugive i da se smeeme

Pozdrav
AGO(edna ljubov)
ps