Сега е точно : Maј 13th, 2025, 11:09 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 3rd, 2008, 4:34 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 27th, 2006, 3:46 pm
Мислења: 253
Локација: skopje
himen Напиша:
ej malo dete se udavi vo barata tra la la aj ke placeme,
sto zversko ima vo pesnava,recitiranje vo liguski stil toni zen e 5 klasi bolje u komercijalaod lesen udar,ima delovi vo pesnata sto sakale da bidat hardcore lol,sto zboram ja kakov HC,smeenje e pesnava,ali nema veze vo sekoj slucaj go znaev igor kako po zver raper a ova e prilicno liguski.
pozdrav

BOBO E ZVER!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 3rd, 2008, 5:10 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
Razbiram i vakvi temi ama koga edna grupa turka samo eden stil bilo kakov a i plus koga treba da placam iskreno me nervira , a so ti e ona MC Ljubov da ne ti e umetnicko , da znaes ako e taka e mn pedersko,da si kazam jas so imam nema veze pozzz :D Gang Ne se kompleksirajjj polekaaaa!!! :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 3rd, 2008, 6:49 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 24th, 2006, 3:01 pm
Мислења: 597
Локација: MRACNITE ZANDANI NA TVOJOT MOZOK
Gang Man Напиша:
Razbiram i vakvi temi ama koga edna grupa turka samo eden stil bilo kakov a i plus koga treba da placam iskreno me nervira , a so ti e ona MC Ljubov da ne ti e umetnicko , da znaes ako e taka e mn pedersko,da si kazam jas so imam nema veze pozzz :D Gang Ne se kompleksirajjj polekaaaa!!! :D

Ba4e:D kako si ti be?

Zaso pedersko be...So HC e da bides OMRAZA???...
Koj stil ist go furaat...peer ne si slusal traki ne komentiraj taka:D
Imaat i traki battle kaj sto placat majki peer...I ova e stvarno pozitivna pesna peer...Ja gi postuem zasto se vistinski umetnici,koi si ziveat u svoj svet...
Normalno ako ne go razberes textot ke reces sranje e...ali peer razmisli okolu poentata,ne se site luge isti...On ja saka pozitivnosta i pisuva takvi pesni...Ako si raper ne znaci deka treba da si nafuran..Rapot ako e umetnost togas umetnicite treba da bidat slobodni a ne da se pridrzuvaat kon nekoj dogmi...E zatoa nema razlicni stilovi zatoa cela mladina kreka na majk JA OVA JA ONA...lecat kompleksi...Nema Umetnost a treba da ima...

FENIX POVTORNO SE PRERODI.....vo mracnata kelija na psihickiot grob........................

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 3rd, 2008, 7:42 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 30th, 2007, 5:49 am
Мислења: 1196
DA DARK lord Напиша:
Gang Man Напиша:

Ba4e:D kako si ti be?

Zaso pedersko be...So HC e da bides OMRAZA???...
Koj stil ist go furaat...peer ne si slusal traki ne komentiraj taka:D
Imaat i traki battle kaj sto placat majki peer...I ova e stvarno pozitivna pesna peer...Ja gi postuem zasto se vistinski umetnici,koi si ziveat u svoj svet...
Normalno ako ne go razberes textot ke reces sranje e...ali peer razmisli okolu poentata,ne se site luge isti...On ja saka pozitivnosta i pisuva takvi pesni...Ako si raper ne znaci deka treba da si nafuran..Rapot ako e umetnost togas umetnicite treba da bidat slobodni a ne da se pridrzuvaat kon nekoj dogmi...E zatoa nema razlicni stilovi zatoa cela mladina kreka na majk JA OVA JA ONA...lecat kompleksi...Nema Umetnost a treba da
ima...

se slozuvam so Da Dark Lord ... sekoj treba da bide razlicen vo stilot a ne edno isto pa isto.....mene licno ne mi se svigaat pesnite ama nemora da znaci deka gi mrazam...

Peace Out. Knele.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 4th, 2008, 1:23 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
igor brat zborni nesto znam deka sakas da me pcues ,100 pati si go procital postot ,iskazi si se sto ti lezi, :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 4th, 2008, 8:37 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
ja citam ja citam temava i se cudam....abe ljuge znajte so ..nema da se zamaram . samo ke recam site onie so jadat gomna a ne gi znat momcive da mi jadat mene od kurot! oti...taman ke ispadne pozitiva i iskulirana traka koja nema da bide agresija i intenzivno napiranje za nafurani lica i dobivanje sila za pred tepanje odenje...sakate HC ? epa koja e celta na HC ako toa ne znace sopstven nacin na zivot..kako so vi kazaa pogore. tie si se umetnici i si ziveat vo svoj svet...probaj da svatis i rusigi barierite vo tvojot glupav mozok ako toa nemozis...

pozdrav i so pamet ponataka!
p.s.
postov e za site so znaat da kritikuvaat ne znaat zosto i ne znaat nikoj od tie so gi kritikuvaat! do koga?!

POCIT za onie so me svatija i so se nadevam ne mi go protolkuvaa pogresno muabetov!

peace

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 4th, 2008, 8:39 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
btw slednata pesna so ke ja snimam ke mi bidi najliguska i najpapucarska i najne znam sti sto...
probaj sudigo toa sto sum go storil muabetov...

peace
izvinete me nasska muabetov

lesen udar
samo napred!

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 4th, 2008, 2:07 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 24th, 2006, 3:01 pm
Мислења: 597
Локација: MRACNITE ZANDANI NA TVOJOT MOZOK
AGATO Напиша:
ja citam ja citam temava i se cudam....abe ljuge znajte so ..nema da se zamaram . samo ke recam site onie so jadat gomna a ne gi znat momcive da mi jadat mene od kurot! oti...taman ke ispadne pozitiva i iskulirana traka koja nema da bide agresija i intenzivno napiranje za nafurani lica i dobivanje sila za pred tepanje odenje...sakate HC ? epa koja e celta na HC ako toa ne znace sopstven nacin na zivot..kako so vi kazaa pogore. tie si se umetnici i si ziveat vo svoj svet...probaj da svatis i rusigi barierite vo tvojot glupav mozok ako toa nemozis...

p.s.
postov e za site so znaat da kritikuvaat ne znaat zosto i ne znaat nikoj od tie so gi kritikuvaat! do koga?!

POCIT za onie so me svatija i so se nadevam ne mi go protolkuvaa pogresno muabetov!

peace

Bravo be ba4e...Go delam so tebe mislenjeto...
DA ZIVEAT VLASITE:D

FENIX POVTORNO SE PRERODI.....vo mracnata kelija na psihickiot grob........................

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 4th, 2008, 6:07 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2006, 10:52 am
Мислења: 1255
Локација: Vlae grada
DA DARK lord Напиша:
AGATO Напиша:

p.s.

peace

Bravo be ba4e...Go delam so tebe mislenjeto...
DA ZIVEAT VLASITE:D
aaaa a jas?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 4th, 2008, 8:35 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
agato ne jadam gomna vo prazno veruvaj sve si ima prichina

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Google [Bot] и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап