Сега е точно : Maј 21st, 2025, 3:19 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 6th, 2008, 6:38 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
mislite da go pustite pak radioto?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 10th, 2008, 10:06 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
Jas imam eden predlog

Da stavite vo prevzemanja nesto kako objava,kade sto ke ima samo makedonski rap ,i kade sit ke mozat da si gi prakaat novite traki .a ne da otvaraat celo vreme novi temi,ili primer da ima meesto da mozat da si gledaat poveke rap.od cela makedonia da ima luge,artisti od luge ,rasporedeni na grupi,
i primer sakash da pobarash pesna od toj so klikash na grupata,

:) polesno lugeto ke mozat da dojdat do trakite a baska forumov propaga,slaba posetenost ima,mesto da dovagaat site kako porano,sega po eden post citash dnevno ,ili napravete bilo sto da go zivnete forumov tapa e za sega,ili nekoja nova idea smenete go izgledot na forumot,stajte nesto novo ,izbrisete gi temite i ke zivne forumot

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 10th, 2008, 10:56 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
definitivno e vreme za promeni i toa sega naskoro mora da se sluchi.idejata e super spored mene ostanuva da se vidi so drugite admini i mods , jas ja podrzuvam...forumov stana mesto za lechenje kompleksi i toa ne smee da se dozvoli....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 12:02 am 
Отсутен
Членски аватор

posto ne poznavam drug forum jas za mak rap,baska stapete vo kontakt i drugit rap artisti da imaat pristap ovde,sepak e mak rap forum,legijata primer stavete gi na nesto od lisice ekipa bilo sto nesto napravete,stapete vo ontakt i ke se zgolemi populacijata ,ke bide 5 pati bolje veruvajte ,na kraj kraeva ja ne ni treba da recam nisto samite moderatori gledaat deka ne ja biva rabotava,

ajt pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 3:03 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
време е за револуција!

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 3:17 pm 
Отсутен
Членски аватор

Koj ke pravi revoluvija a ????????

Veke ni moderatorite ne dovagaat na tranava . lol vistina e,\
vcera toj dibekot pcueshe na site postovi dva dena po red i vi tekna deka treba nekoj da ja proveri,ako ne ste aktivni kako moderatori nemoj da bidete,treba barem po 4-5 pati da proveruvate sto se deshava ,nego aj da vidime dali ke se smeni neshto

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 3:18 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

proveri mi kolku sum online da vidish dali nema moderatori...odredeni moderatori momentalno ne se tuka i zatoa na nekoi sekcii nema lock i takvi stvari....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 5:53 pm 
Отсутен
Членски аватор

brat ne me svakash ja znam koj se aktivni ovde na forumov,
osven tebe kiko MC agato od vreme na vreme i vojnik cat pat, kazi mi koj drug,
a baska nemate pristap za nekoj raboti taka ?
sto znaci deka treba da vi pustat pogolem pristap na forumov,posto tie sto go imaat vlagaat koga ke im tekne,mora nesto da se napravi edinstven forum e ova i treba da se odrzava da se postuva od druga strana ,
napraven e so cel site raperi da dovagaat ovde a ne da se dvojat ,pa fati vrski izbrisi mu go userot,toa ne ide ,zatoa nema posetenost,smenete go izgledot kako prvo veruvaj ke ima poveke posetenost pushtete linkovi za reklami po myspace bilo kako ,lugeto ke gledaat,napravete user na myspace i addnigi site mozni raperi sto postojat ,i ke vidish dali nema da bide podobro,
tamu pogore ostaviv post za makrap pesni kako bi mozele da bidat po pregledni pesnite od grupite vo makedonija,a ne ke pustaat site po edna pesna na eden post,vaka koj ima nova pesna ke ja oznachish deka e taze na forumov so nesto,ja ne sum moderator na kraj kraeva,ako go imate mitko na msn kazete mu on e shef ovde kolku sto znam jas,

pozdrav i veruvajte deka ke ja bide rabotava na forumov samo smenete rabori i reklama stavite pogolema,

moze i da pravite zurki preku forumov organiziranje so cel da se zblizat site organizatori i rap grupi bandi i sto ti ja znam tamu,ke organizirash zurka site ke citaa i ke dovagaat ednash mesecno da ima ke dovagaat i ke vlijaete na rapov vo makedonija mnogu ,veruvaj znam kako idat tie raboti rapov propaga vo makedonija nema podrska megu sebe no moze da se smenat rabotite,a toa so zurkite moze da se organizira ,organizator MAKRAP FORUM,dobro bi bilo site da nastapuvaat i da se zblizat,
primer DNS LEGIJA LISICE EKIPA TETOVO .i od drugite gradovi ednash mesecno ke bide top a za podrska slobodno pobarajte me za organizacija :) i`m the man :) ajt pozdrav i naprajte si eden sostanok moderatorite na msn vo petorka,i ke ja bide rabotava 100% mozete i mene da me pokanite :) mnogu dobar mozok imam za vakvi raboti :) ajt pozdrav[i nekam da bidam moderator da nzaete samo mozam da dadam moe mislenje]

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 5:57 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

даде некои идеи кои во меѓувреме се дискутираат :) но сепак држи тоа што го збориш...мора и ке се направи нешто обавезно...нема да остане вака тоа е сигурно...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 11th, 2008, 6:05 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 27th, 2006, 3:10 pm
Мислења: 1490
Локација: Велес
A prasanje na vreme e koga ke se sprovede seto ova :D :D :D

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап