brat ne me svakash ja znam koj se aktivni ovde na forumov,
osven tebe kiko MC agato od vreme na vreme i vojnik cat pat, kazi mi koj drug,
a baska nemate pristap za nekoj raboti taka ?
sto znaci deka treba da vi pustat pogolem pristap na forumov,posto tie sto go imaat vlagaat koga ke im tekne,mora nesto da se napravi edinstven forum e ova i treba da se odrzava da se postuva od druga strana ,
napraven e so cel site raperi da dovagaat ovde a ne da se dvojat ,pa fati vrski izbrisi mu go userot,toa ne ide ,zatoa nema posetenost,smenete go izgledot kako prvo veruvaj ke ima poveke posetenost pushtete linkovi za reklami po myspace bilo kako ,lugeto ke gledaat,napravete user na myspace i addnigi site mozni raperi sto postojat ,i ke vidish dali nema da bide podobro,
tamu pogore ostaviv post za makrap pesni kako bi mozele da bidat po pregledni pesnite od grupite vo makedonija,a ne ke pustaat site po edna pesna na eden post,vaka koj ima nova pesna ke ja oznachish deka e taze na forumov so nesto,ja ne sum moderator na kraj kraeva,ako go imate mitko na msn kazete mu on e shef ovde kolku sto znam jas,
pozdrav i veruvajte deka ke ja bide rabotava na forumov samo smenete rabori i reklama stavite pogolema,
moze i da pravite zurki preku forumov organiziranje so cel da se zblizat site organizatori i rap grupi bandi i sto ti ja znam tamu,ke organizirash zurka site ke citaa i ke dovagaat ednash mesecno da ima ke dovagaat i ke vlijaete na rapov vo makedonija mnogu ,veruvaj znam kako idat tie raboti rapov propaga vo makedonija nema podrska megu sebe no moze da se smenat rabotite,a toa so zurkite moze da se organizira ,organizator MAKRAP FORUM,dobro bi bilo site da nastapuvaat i da se zblizat,
primer DNS LEGIJA LISICE EKIPA TETOVO .i od drugite gradovi ednash mesecno ke bide top a za podrska slobodno pobarajte me za organizacija

i`m the man

ajt pozdrav i naprajte si eden sostanok moderatorite na msn vo petorka,i ke ja bide rabotava 100% mozete i mene da me pokanite

mnogu dobar mozok imam za vakvi raboti

ajt pozdrav[i nekam da bidam moderator da nzaete samo mozam da dadam moe mislenje]