Сега е точно : Јули 4th, 2025, 5:49 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 20th, 2008, 9:37 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2006, 10:52 am
Мислења: 1255
Локација: Vlae grada
loso :S : :S

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 20th, 2008, 11:55 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 13th, 2005, 11:23 pm
Мислења: 500
Локација: United States Of Trnodol
da mu go pusite site na dudo

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 21st, 2008, 4:06 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 6th, 2006, 6:42 pm
Мислења: 576
Локација: bair
Ajvar_trnodol Напиша:
da mu go pusite site na dudo

I jas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wow faca den :D :P :P

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 21st, 2008, 5:46 pm 
Отсутен

Регистриран: Ноември 22nd, 2006, 4:23 pm
Мислења: 90
Dudo_Kozle Напиша:
Machor Напиша:
Gangster aj smiri se ...

Немам намера заради тебе да си ја заебам темата со карање.

Иначе самиот си знаеш дека си копиле, дека лижеш гз, дека се правиш другар и затоа аплоудуваш траки а ништо не постигнуваш. Ко прво не си на мое ниво за да ми сереш глупаку еден. Знаеш дека у секој (баш у секој) поглед сум боље од тебе и затоа едноставно продужи си понатака и не ме замарај.

Ако пишеш уште нешто на темава значи дека се замараш со мене и дека те болат зборовите што ги кажувам.

Не верував дека некој може волку да си дигне цена.
Кога некој ќе се понуди да помогне враќате како хиени, ве боли што за разлика од вас има некој што ги сака другите не само одразот во огледало.
Дудо златен во НИКОЈ поглед не си подобар од Мачор.. Го знаеш малиот? Имаш основа да јадеш гомна? Кажа нешто паметно за некого да го болат твојте зборови?
Џабе ви се добри лирики кога немате карактер.

П.С.Маче срц не се замарај не вреди. И еј ќе идеме на кафе другиот пат коа ќе идам Бт зашо прошлиот пат касно дознав дека си бил ти.. Одкоа си отидовме со Боро тоест.. :lol: :lol:
Поздрав и пис
гирллл

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 21st, 2008, 6:52 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 4th, 2007, 5:04 pm
Мислења: 947
Локација: Underground
Suicidal Напиша:
Dudo_Kozle Напиша:
Machor Напиша:
Gangster aj smiri se ...

Немам намера заради тебе да си ја заебам темата со карање.

Иначе самиот си знаеш дека си копиле, дека лижеш гз, дека се правиш другар и затоа аплоудуваш траки а ништо не постигнуваш. Ко прво не си на мое ниво за да ми сереш глупаку еден. Знаеш дека у секој (баш у секој) поглед сум боље од тебе и затоа едноставно продужи си понатака и не ме замарај.

Ако пишеш уште нешто на темава значи дека се замараш со мене и дека те болат зборовите што ги кажувам.

Не верував дека некој може волку да си дигне цена.
Кога некој ќе се понуди да помогне враќате како хиени, ве боли што за разлика од вас има некој што ги сака другите не само одразот во огледало.
Дудо златен во НИКОЈ поглед не си подобар од Мачор.. Го знаеш малиот? Имаш основа да јадеш гомна? Кажа нешто паметно за некого да го болат твојте зборови?
Џабе ви се добри лирики кога немате карактер.

П.С.Маче срц не се замарај не вреди. И еј ќе идеме на кафе другиот пат коа ќе идам Бт зашо прошлиот пат касно дознав дека си бил ти.. Одкоа си отидовме со Боро тоест.. :lol: :lol:
Поздрав и пис
гирллл

Tnx na poddrskata girlll... :) Ma da i ne morashe za da machis da pisis za ova... ali tnx sepak... :) dogovoreno next time koa kje idite bt kje se vidime poubo... :) pozz do tebe i do boro...

btw. ti ja prajkam novata traka ali bavno e mi koci netot... kje se obidam da ja pratam... :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 21st, 2008, 8:16 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Ok, najbolje ste dvajcata samo ne mi ja zaebuvajte temata.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 21st, 2008, 10:00 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 24th, 2006, 3:01 pm
Мислења: 597
Локација: MRACNITE ZANDANI NA TVOJOT MOZOK
Ima edna pesna na myspace-ot na LESEN UDAR neso e intro za 2 album izdadena e od mn poodamna,mislam pred dissov i si kazuva IGOR sto misli za disovite.Spored mene diss kako pojava e samo izdignuvanje na protivnikot.

Inace ok e pesnickata bravo,samo napred,neka se izdadat uste mn dissovi za lesen udar pa i ke iskoci kompilacijata "PROTIV LESEN UDAR"...

MWA

:D :D

FENIX POVTORNO SE PRERODI.....vo mracnata kelija na psihickiot grob........................

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 21st, 2008, 10:24 pm 
Отсутен

DA DARK lord Напиша:
Ima edna pesna na myspace-ot na LESEN UDAR neso e intro za 2 album izdadena e od mn poodamna,mislam pred dissov i si kazuva IGOR sto misli za disovite.Spored mene diss kako pojava e samo izdignuvanje na protivnikot.

Inace ok e pesnickata bravo,samo napred,neka se izdadat uste mn dissovi za lesen udar pa i ke iskoci kompilacijata "PROTIV LESEN UDAR"...

MWA

:D :D

Fala na ubavite zborovi. btw, ne mi e bitno sho rekol za disovite, ja mu ja seram muzikata, ne nego. Imam kazano raboti koi se fakti za niv:

ja mrdash glavata ko idiot na tvoite spotovi
koga sechete tapa ste zborcheto nikogash ne vi se razbira celosno

i t n...

Inache, od pred nekoj den pochnav da go cenam Igor deka najubavo rekol deka go svakja ova kao prijatelski diss i deka mu se svigja pesnata. Stvarno ubavo od negova strana... Sepak, za muzikata shto ja pravi ne go menjam mislenjeto.. Toa e. ;) pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 21st, 2008, 10:53 pm 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
Dudo_Kozle Напиша:
Inache, od pred nekoj den pochnav da go cenam Igor deka najubavo rekol deka go svakja ova kao prijatelski diss i deka mu se svigja pesnata. Stvarno ubavo od negova strana... Sepak, za muzikata shto ja pravi ne go menjam mislenjeto.. Toa e. ;) pozz

Е ова се почитува, не верував дека ова од тебе ќе го прочитам. Браво за ова. Инаку, до некаде си во право за некои факти поврзани со Лесен Удар, и јас се согласувам со нив.. Како и да е, не треба да ги судиш луѓето според нивните текстови, туку според нивната личност. Браво уште еднаш, респект!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 22nd, 2008, 4:13 pm 
Отсутен

Per, ne sum dvolichen, svakjash? Sekat sum samo iskren. Nemoj da mislish so toa shto kazuvam na nekoj deka e sranje, deka davam iskreni komentari (od koj shto nekoj se vregja) deka sum (najubavo kazano) PEDER. Jas sum samo iskren i gledam realno na rabotite... Toa e toa.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 8 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап