Сега е точно : Jуни 6th, 2025, 9:09 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следна

Дали цртате графити и дали сте член на некоја графити група?
Да 58%  58%  [ 32 ]
Не 42%  42%  [ 23 ]
Вкупно гласови : 55
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 2nd, 2008, 4:08 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 11:44 am
Мислења: 183
mislam deka so dzaico klosaron se povrzani a toj mu vrsi rabota preku gradonacalniko zosto raboti vo opstina ...........

_MAJMUNI_ZAKON_

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 2nd, 2008, 9:12 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2005, 1:31 pm
Мислења: 1356
zabelezav na poveke mesta toa Crime ili +S(ne znam tocno kako bese)...ne e loso..kako sto retko niknuva nekoj grafit kaj nas..samo problemot e sto e fintata so toa CRIME/s..na site mesta go vidov istoto..pa tolku li nemaat idei za nesto da smislat po dobro...toa pa toa eden zbor razlicna boja..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 10th, 2008, 2:01 am 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
mamli Напиша:
zabelezav na poveke mesta toa Crime ili +S(ne znam tocno kako bese)...ne e loso..kako sto retko niknuva nekoj grafit kaj nas..samo problemot e sto e fintata so toa CRIME/s..na site mesta go vidov istoto..pa tolku li nemaat idei za nesto da smislat po dobro...toa pa toa eden zbor razlicna boja..

Оф топик
Можеби така се вика групата, уште неам ништо чуено од типците, па ниту некаква порака да остават околу нивните дела. Не знам ни кај да ги контактирам.
Инаку, мамли, ако се вика така групата (или поединецот) ок е тоа што го пишува, само некако многу едноставни графити црта. Како и да е, подобро нешто отколку ништо. Нека има, нека се множат, па ако испадни некој срање графит, Саботаж ќе покрие :D . Нема правила во цртањето графити, само да изгледа добро.
Назад на темава
Ај малку околу анкетава, ако има некој нека аплоудира некое негово дело, да видиме.
КРСТЕ ај пиши ми на приватно како да барам некој да дај дозвола, оти јас со градоначалнико праев муабет, имам врски таму, ама рече дека не дал дозвола тој на никој до сега. Јас го прашав за дозвола, рече дека не можело.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 10th, 2008, 1:47 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 11:44 am
Мислења: 183
ABE KOJ GO E*A MARJAN AKO VERUVAS NA POLITICAR NISTO NEGO KO CE SI VO PP DA SE VIDIME PA KE VRSIME RABOTA ILEGALNO AKO TREBA
I ONAKA KAJ NAS DZANDARIVE NE PATROLIRAAT PO MAALA PA MOZI KAJ SAKAS I SO SAKAS DA PRAJS A I ZA VCENTAR LESNA RABOTA SEGA
KAKO SO E ZIMA PES NEMA PA MOZIS I CEK PLOSTAD DA GO SARAS KO CE SI VO PP BARAJ NE ........... cRnA hROnIka 4Ever 076 525 351

_MAJMUNI_ZAKON_

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 13th, 2008, 5:22 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2008, 7:00 pm
Мислења: 922
Vaka, moj najbolje drugar e SERS (Samo Eden Raboti na Stilot). Nekovite grafiti shtr4at vo hrom (deka se mnogu dobri). Iako ima samo 16 godini crta kako pro! btw jas imam 13 i porano samo go finansirav (kolku tolku) ama sea i ja pochnav da se bavam so sranjeto i osnovavme grupa so edno dete. grupata se vika RPS (Rap za Podobar Svet) ama dechakot e mn mal (11 godini samo sho puneshe) i cekame da izrasneme zasho ednash ne naceka eden i ne zbrka ama se spasivme. mali sme mnogu ne mozeme da se branime. Pa u meguvreme crtav so sers AS (Andrej Slavkovski - moeto ime i moeto clensko ime na forumov). Ama deka se mnogu malku bukvi sea crtam KAME (na japanski Gospod) i to. koj saka da go vidi dzverot neka odi na WWW.COMECLEAN.COM.MK i posle na resources. DOBRO AJ VEKE DA NE PISHUEM REFERATI AKO NEKOJ SAKA POISHE DETALI NEKA PRASHA I AKO NEKOJ SAKA DA MU GI DAAM SLIKITE NEKA DAE MAIL (ili msn ne e bitno).

za ljubopitnite crtame so SABOTAZ

pozz do sers, KN i Comeclean! pozz

2+2=5 √

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 13th, 2008, 5:23 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2008, 7:00 pm
Мислења: 922
a i ushe nesho ZAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOON TEMA!

2+2=5 √

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 16th, 2008, 5:35 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 5th, 2006, 9:22 pm
Мислења: 186
Локација: negotino
tamava e povise od zakon brat samo da se ostvare so se pisue
ke bide use po zakon neli?????

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 18th, 2008, 8:36 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 30th, 2007, 5:49 am
Мислења: 1196
aj valjda ke bide podobro so grafitive... preeska bash slucajno izlegov do maalo gleam mnogu novi grafiti niz Cairof.... ke bide bolje..samo nadez...

Pozdraf & Po4it.
Urbaniot Knele.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: ...
ТемаИспратено: Февруари 18th, 2008, 8:52 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 29th, 2006, 11:54 pm
Мислења: 138
Локација: Скопје,Аеродром
Брат,добро што ти текна за темава...
Ина4е,знаеш дека моите графити сеуште се на хартија,но се надевам ќе ги шлакнеме на ѕид некој ден само прво раката да ја извежбам треба со некои помали проект4иња...

Почит од Р.А.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 15th, 2008, 5:56 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Не го владеам многу спрејот , прво тешко е , а второ шит се спрејојте наши.За добар спреј треба добра пара.
Колку пари толку музика..Овие нашите та4ат по ѕид..
+ треба доста практика..Ехаа ..Исто и талент и така..
Едно е таг со маркер друго е графит со спреј..Али се надевам ќе бидни нешто..Шо се однесува до џандари итн .. Баш закон е шо е вака. :) Задоволство е .. :) Правилата се за да се кршат така ? :) Само не многу .. :)

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап