Сега е точно : Jуни 26th, 2025, 12:47 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 12:54 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
RaP-RiVaL Напиша:
Слушнавте за новото име на Македонија ?
Демократска Република Македонија.Нема измени никакви.И онака сме демократска земја.И ова не е смена на името.." Демократска " - баш и ни одговара , не го менва воопшто името . А " Нова Република Македонија "
- е ова име менва се.Ова име никако не смеј да се прифати.Демократска Република Македонија не е ни промена на името ..Така да мислам дека ни одговара нас , ама на Грците не ( пизда му матер. ). :) Како и да е , наша е ова борба и наша е победата.Колку и да се кур4ат и бунат , не се одлу4ва4ки фактор.

Greska si zosto ??????
Posto ti sega se vodish pod ime kako Rap Rival taka ?ali ako go smenish imeto ja gubish istorijata i sve od ponovo da gradish, ne ide da se razbereme,kako i da se smeni imeto grcite na nas nema da ni go vratat delo 2013 god ,ne znam kolku ste po istorija,nasit del e na zaem na grcite daden na 100 god ,ako go smenime imeto nema veke istorija makedonia ,posto ako jas kako bobo sum pravel rap vo grupa nov poredok ,i smenam grupa rapot ke ostane od nov poredok nema da mozam da si go nosam so mene,tuku treba da se macam i toa da go napravam .toa e toa

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 6:17 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
MAKEDONIJA NI REPUBLIKA NI CARSTVO NI CRNI GAOLI

MAKEDONIJA

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 1:16 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
i kako pomina protestot?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 1:30 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
himen Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
Слушнавте за новото име на Македонија ?
Демократска Република Македонија.Нема измени никакви.И онака сме демократска земја.И ова не е смена на името.." Демократска " - баш и ни одговара , не го менва воопшто името . А " Нова Република Македонија "
- е ова име менва се.Ова име никако не смеј да се прифати.Демократска Република Македонија не е ни промена на името ..Така да мислам дека ни одговара нас , ама на Грците не ( пизда му матер. ). :) Како и да е , наша е ова борба и наша е победата.Колку и да се кур4ат и бунат , не се одлу4ва4ки фактор.

Greska si zosto ??????
Posto ti sega se vodish pod ime kako Rap Rival taka ?ali ako go smenish imeto ja gubish istorijata i sve od ponovo da gradish, ne ide da se razbereme,kako i da se smeni imeto grcite na nas nema da ni go vratat delo 2013 god ,ne znam kolku ste po istorija,nasit del e na zaem na grcite daden na 100 god ,ako go smenime imeto nema veke istorija makedonia ,posto ako jas kako bobo sum pravel rap vo grupa nov poredok ,i smenam grupa rapot ke ostane od nov poredok nema da mozam da si go nosam so mene,tuku treba da se macam i toa da go napravam .toa e toa

Вака сеа..Јас немам слушнато за никаков договор на сто години , али ок да ре4име постој..И да ти кажам брат вака.За партиот - сум патриот и то голем патриот.То " Демократска " - е баш комлимент и во никој , ама во никој слу4ај не го менва името.Нова Република Македонија - го менва и името и историјата и све и то како ..Горна Македонија - па да не збораме..То ќе зна4и ко да сме дел од некоја држава ..Грците имат поглеми бенифици од нас , поголема мокќ и све натака..Моќ брат - моќ.али то незна4и дека ќе победат во спорот со името.Пошто Америка го има главниот збор." Демократска " е епитет.А епитетот - стој за да ја краси именката.Ништо не менва ова Демократска.зошто ? Дека сме демократска држава , така да ништо ново не кажва , само го нагласва то дека сме демократска земја.Ова е најдоброто решение и ако си малце од малце реален - ова не го менва името воопшто.Размисли и види дали сум во право.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 1:39 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
ja se slagam so ova so rap-rival go kazue....edinstveno nesto so bi prifatil kako e reshenje e Demokratska Republika Makedonija , zarem podobro e da bidemo Bivsha Jugoslovenska Republika Makedonija???? ili Demokratska Republika Makedonija....toa e edno nesto sto mi se svigja sto ni se dodava epitet Demokratska , kakvi se ljugeto vo Makedonija - Demokratski...otvoreni itn....ama kje vidimo kako kje se odvija sve toa...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 5:32 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
za mene ne e prifatlivo nikakvo drugo resenie osven R.Makedonija ama poso toa ne e mozno (a ne e mozno poso grcija e 100 puta pojaka zemja od nas diplomatski) bi mozel da go prifatim toa demokratska.... a kako sto kaza i brki barem e mmnoooogu podobro od BJRM. mesto da bidemo bivsa jugoslvenska ce bidemo barem segasna drzava :). a na kraj kraeva koj gi ebe grcite be neka staa veto im ebem toa pederite svekako ne ni e mnogu potrebno NATO!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 7:16 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 2nd, 2008, 6:47 pm
Мислења: 136
Локација: metropola-skopje
EVE MOE MISLENJE.HEHEHEH

NIE SE VIKAME R.MAKEDONIJA,A ONI GRCIJA.EPA SO K*R GI BOLI ZA NASETO IME.
VIKAAT DEKA NIE IM GO ZEMAME.
PA NIE NE IM GO ZEMAME NIVNOTO IME-GRCIJA -PA DA IMA ZA STO DA SE BUNAT.
KAKO PRVO NIE NISO NE ZEMAME ILI POZAJMUVAME.
MAKEDONIJA OD SEKOGAS BILO NASE IME I ALEKSANDAR OD SEKOGAS BIL MAKEDONEC KAKO I NEGOVIOT TATKO.
ONI DVAJCA GI VRTELE GRCITE NA KOPJE,PA KAKO MOZE I KAKO NE SFATAT VO TAA NIVNA TUPA EBENA PRAZNA "GLAVA" DEKA TIE SE CISTI MAKEDONCI.A GRCITE SO NEMAAT ISTORIJA TOA E DRUGA RABOTA.
KAKO I DA E SE GLEDA SO DRZAVA E GRCIJA KOGA RABOTI SO BEZMISLENI UCENI.
SAMO TOA MOZE DA GO SMISLI TAVOK EBEN PEDERSKI NAROD NARECEN GRCKI.
A DA I GRCIJA E NASA.
HEHEHE

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 7:26 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 4th, 2008, 11:48 am
Мислења: 144
Локација: топанско
светол ги заболе грците оти ПРОЧИТАЈ ПОГОРЕ постот од химен има договор на 100 години е ако не се викаме македонија нема на кого да ја вратат .......

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 9:23 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Како шо кажав , Демократска не го менва името.
Слушнав сега дека мирните протести во Скопје прераснале во демонстраци..Ја каменувале Гр4ката Амбасада.То не ни оди во прилог во никој слу4ај.Со то само ќе му покажиме колку само не сме спремни за да одиме во Нато и Еу..Така да не е на арно..Не знам шо се десило , али нема да испадни ништо добро од то во никој слу4ај.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 19th, 2008, 10:09 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 4th, 2008, 11:48 am
Мислења: 144
Локација: топанско
ејјј вистина ја каменувале .....фрикс :? али да демократска не го мења името затоа грците мрчат као не им одговарало...

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап