RaP-RiVaL Напиша:
Слушнавте за новото име на Македонија ?
Демократска Република Македонија.Нема измени никакви.И онака сме демократска земја.И ова не е смена на името.." Демократска " - баш и ни одговара , не го менва воопшто името . А " Нова Република Македонија "
- е ова име менва се.Ова име никако не смеј да се прифати.Демократска Република Македонија не е ни промена на името ..Така да мислам дека ни одговара нас , ама на Грците не ( пизда му матер. ).

Како и да е , наша е ова борба и наша е победата.Колку и да се кур4ат и бунат , не се одлу4ва4ки фактор.
Greska si zosto ??????
Posto ti sega se vodish pod ime kako Rap Rival taka ?ali ako go smenish imeto ja gubish istorijata i sve od ponovo da gradish, ne ide da se razbereme,kako i da se smeni imeto grcite na nas nema da ni go vratat delo 2013 god ,ne znam kolku ste po istorija,nasit del e na zaem na grcite daden na 100 god ,ako go smenime imeto nema veke istorija makedonia ,posto ako jas kako bobo sum pravel rap vo grupa nov poredok ,i smenam grupa rapot ke ostane od nov poredok nema da mozam da si go nosam so mene,tuku treba da se macam i toa da go napravam .toa e toa