Сега е точно : Maј 10th, 2025, 6:59 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2008, 12:39 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
abe makedonski teritorii nemoze nikoj da zeme dokolku vlezeme vo nato. a siptarite od kosovo nemozat sega da napravat nieden problem zosto gi gleda cel svet sea edna greska i ce go vrata kosovo na srbite taka da sigurni sme u naredni 3-4 godine :))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2008, 1:13 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Јас мислам дека Америка во Косово има инвестирано бајги ( слушнав дека имало доста нафта - ама не знам колку е то4но ) , шо зна4и за малку пари - многу профит.Друга работа..Исто мислам и дека сака да предизвика нестабилност во Европа , со цел да воспостави уште поголема контрола над Европа , на тој на4ин шо Независноста на Косово не му одговара на многу земји .. Една од нив ( како светска сила ) е Русија и та ја подржва Србија ..Со то ќе донеси уште поголема нестабилност..Земете пример во Втората светска војна .. Америка не војува на нејзин терен ..Само еднаш војуваше на нејзин терен и толку.Така да со то шо не војваше на свој терен ( заштеди пари за реконструкци и сли4но ) , а исто и многу земји влегоја во борџој кон Америка..Сакам да кажам одсекогаш паметно играла , така да и сега паметно игра.. Се е испланирано , со напишано сценарио - само треба да се одигра ..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2008, 2:20 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2008, 7:00 pm
Мислења: 922
RaP-RiVaL Напиша:
Јас мислам дека Америка во Косово има инвестирано бајги ( слушнав дека имало доста нафта - ама не знам колку е то4но ) , шо зна4и за малку пари - многу профит.Друга работа..Исто мислам и дека сака да предизвика нестабилност во Европа , со цел да воспостави уште поголема контрола над Европа , на тој на4ин шо Независноста на Косово не му одговара на многу земји .. Една од нив ( како светска сила ) е Русија и та ја подржва Србија ..Со то ќе донеси уште поголема нестабилност..Земете пример во Втората светска војна .. Америка не војува на нејзин терен ..Само еднаш војуваше на нејзин терен и толку.Така да со то шо не војваше на свој терен ( заштеди пари за реконструкци и сли4но ) , а исто и многу земји влегоја во борџој кон Америка..Сакам да кажам одсекогаш паметно играла , така да и сега паметно игра.. Се е испланирано , со напишано сценарио - само треба да се одигра ..

:shock: :? ne sakam da ima 3ta svetska vojna!!!!!!!!!

2+2=5 √

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2008, 9:13 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
А кој спомна трета светска војна ? Не му одговара на никој , па ни на Америка..Оби4на војна можда .. Али светска не..
Ина4е .. Овде на балканот сака да има нестабилност..
Гледаш Србите од Косово , протестират , демолират коли , тепат итн..
Се е повразно со се.Америка сака да ги држи картите , то на Русија не му одговара , нас не ни одговара , на Србите не му одговара и на уште многу земји ..Особено на земјите шо се во сли4на сотојба како Србија , односно шо држат територија со одреден процент на нација шо си барат независност..Пример 4е4енија итн..Ништо 4удно и да има војна , мада мислам дека Србите се многу истоштени за војна , + ќе ја свртат Америка против себе , пошто та е главниот фактор шо ја подржа независноста на Косово.А та ситуација еднаш беше и мислам не му одговара..+ сакат нова време за нив и нова иднина , баш зато и го избраја овај претседател..Можно е вака заебанци , палење коли итн ( али мислам дека привремено ќе биди ) и толку..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2008, 10:40 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2008, 7:00 pm
Мислења: 922
kako i da e, sea amerika ke ne uslovuva, ke re4e ako ne go priznaete kosovo nema u NATO i taka ke ne prinudat da go priznaeme pa taka so toa ke ne svrtat protiv srbite, a albanija ke dobie sila i moze ke go zavzemat nashiot zapaden del od makedonija! taka srbite nema da ne sakaat, so albanija moze ke ima i vojna, grcite ne preziraat za imeto i se ke bide edna golema kasha... :(

2+2=5 √

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 27th, 2008, 2:25 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
A.S. Напиша:
kako i da e, sea amerika ke ne uslovuva, ke re4e ako ne go priznaete kosovo nema u NATO i taka ke ne prinudat da go priznaeme pa taka so toa ke ne svrtat protiv srbite, a albanija ke dobie sila i moze ke go zavzemat nashiot zapaden del od makedonija! taka srbite nema da ne sakaat, so albanija moze ke ima i vojna, grcite ne preziraat za imeto i se ke bide edna golema kasha... :(

majka ne znam dali znaes ama NATO garantira deka niedna zemja clenka nemoze da bide vo vojna odnosno ako ima nekoja zakana deka site zemji dejstvuvaat zaedno sto znaci deka nemoze niedna zemja da napravi nisto za promena na gradnicite sto znaci so naseto vleguvanje vo nato albanija moze samo da i go popusi na cela zapadna makedonija! a baska ne znam sto se kreva tolkava vreva deka nie ke bideme protiv srbite, ako me prasuvate mene i treba da bideme protiv niv poso oni ne ne priznavaa kako nacija za niv smo juzni srbi, ne ni priznavaa crkva..... sto znaci KOJ GI EBE!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 27th, 2008, 7:22 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
ABE I TI IMAS NEKOJA POENTA VO PRAVO SI. SEKOJA ZEMJA DO NAS NAPRAVILA MNOGU ZA NAS, A ISTOVREMENO ODMOGNALA DUPLO! TAKA DA....KOJ GI EBE TA GRCIJA TA SRBIJA TA NE ZNAM TI KOJ:)
MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE..
A KOSOVO DA SE PRIZNAE NE! MECKATA KAJ KOMSIJATA POSLE JADENJE KAJ TEBE IDI......TETOVO POZDRAV ZA NEKOJA GODINA..TAKA DA NE FALA
MWAH
VE SAKA CICKO AGATO POLITICKI ANALITICAR BROJ EDEN :))))

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 8th, 2008, 11:24 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 30th, 2008, 4:39 pm
Мислења: 103
Локација: bitola
amerika si praj so saka...ako ne bese amerika kosovo nemase da bidi nisto...a kosovo ne treba da se priznaj za drzava posto tie ne mrazat i ne unistuvat i sea nie drzava da mu priznajme...gi mrazam se da mu .....ajt

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 9th, 2008, 5:48 pm 
Отсутен

Регистриран: Aприл 6th, 2008, 1:18 pm
Мислења: 900
sakaat pederite da pravat golema albanija .neka pravat neka pravat :D a amaerikancite segde go stavaat nosot :evil: ama vi vikam nemoze da vrne sekogas :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 10th, 2008, 2:13 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
kOsovo od sekogas bila nezvisna teritorija!!!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 3 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап