Регистриран: Jaнуари 23rd, 2008, 2:25 pm Мислења: 654 Локација: skopje, avtokomanda
|
Викаш дека си во текст отворен, Па кажи дека си од мојот прв тест потопен Пак таен, again, пак ген ко агент, засрамен си сам бе! И сам знаеж дека на мене гориш ко пламен, на ивица си ставен.. Пак со сила Apsolut, гаѓаш во статива а пружаш максимум, Рапот ко сатива чакнат-ум, ти си без мотив-брат со рима Пукнат на друм, бутнат од чун, туу-брат утна шут...! Ако ти си про, јас сум експерт поет Ти одиш кон тежок ден ко тег.. Слушни го ова и се мрзнеж ко од лед и снег Се ти е ко млеко и мед, и затоа си мек и фејк! Губиш стота партија, со Vuisa прејак тандем Diss-aм со мисла оцена петка без крај-тек, најпред Те контолирам ко мапед Не се кријам од чкарт текст Те бијам и кршам чкрап кекс Палав пацов паѓаш на-под, баци патос, правам пакос, рокаш мазно Не си ни за таоц, бамос чао! Па звучиш ко заостанат, немаш рима достојна, имам јака постава, Барем постанав се друго оставам од се ми е доста јас На ова ќе останам, пораснам и остарам..!!
[Ref.]
Размислете пет пати пред да ставите капари На нешто што уште не сте го изградиле ЗАСТАНИ! Можеш да ме пцуеш на трака да ме плукаш Но, талентот е најважен подобриот е секад слушан!!!
_________________ <º))))><.·´¯`·.ãÞŠöļūť.·´¯`·.¸><((((º>
`''' 水갇務最햰 水갇務最햰‘싋섟縹近曜
|
|