Сега е точно : Maј 11th, 2025, 1:46 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 9:38 am 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 14th, 2007, 10:47 pm
Мислења: 112
c c c kako si go sitkaat gzot lugevo :)
pancho im dava VIP separinja u koloseum i posle u kakvi saka gomna gi uvlekuva...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 10:27 am 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
polux Напиша:
c c c kako si go sitkaat gzot lugevo :)
pancho im dava VIP separinja u koloseum i posle u kakvi saka gomna gi uvlekuva...

Nepotreben komentar posto ne ti drzi voda!!!!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 12:08 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
Kako i da e nemozes da sporeduvash zurka sto ja naprajl panco i ako na stapuval Jeru si bil za jeru i sega e isto koj saka neka odi ali zboram pokraj tolku jadenje gomna sega nastapuvate kaj panco na zeurka

Sepak treba da se razmisli ,ali sto znam ova e prilicno komercijalno nivo .

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 12:10 pm 
Отсутен
Членски аватор

aj za Vido i slatkar i brakava znam deka se komercijala uste po odaamna ali legijata da stigne i kaj panco ne ja biva.

P.C. - Ova e UNDERGROUND MAK RAP FORUM a ova sto se deshava ne e.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 1:16 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
woooow "all stars"? hahahahahahahahahah sto trpi zemjava!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 3:01 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 21st, 2004, 2:04 pm
Мислења: 495
Локација: TETOBO
Abe sho se zamarate so gluposti koj mu se ide neka ide koj ne neka ide:)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 4:45 pm 
Отсутен

Nemozam da ve svatam stvarno!Covek prai nesho za site,a vie meshate underground i komercijala!
Me zabole koj bil komercijala koj ne,Legijata e underground grupa koja sto pravi underground rap,znachi nastapuvame za publika koja sto ne postuva i ni ja saka muzikata,a ne za Panco ili za ovoj i onoj.Taka da stvarno mislam deka e ok so sekakvi drugi komentari,toj sto saka neka dojde dobredojden e,koj ne toa si e negovo nema tuka sto.Toa e toa!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 5:48 pm 
Отсутен
Членски аватор

Koj nasstapuva kaj panco ne e Underground da se razbereme ,izlagash na TV ne si Underground veke Nastapuvash na fensi mesta ne si Underground ,a drugo e koj poshtuva da otide da vidi osoba sto ja znae a za toa Underground ne e kako sto kaza ti.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 7:33 pm 
Отсутен

Dodeka razmisluvash taka,rap muzikata u Makedonija ke tapka u mesto!!!Sekoj rap artist i grupa vo svetot se pojavil na TV ili spot,koe e toa razmisluvanje ako si na TV si komercijala?Nema komercijala i nekomercijala,ima samo dobra i losha muzika!Morash nekako da pokazesh deka i vo Makedonija ima dobra rap muzika i deka voopsto postoi rapot tuka,a ne so furanje ja sum "underground" ne se pojavuem,praam za moi luge i drugi raboti!Pogledni malce na balkanov okolu kako pravat!Underground e STIL,ne znachi ako se pojavish na TV deka ne si underground,tuku samo go pretstavuvash underground-ot na drug nachin,deluvash vrz drugite,pokazuvash deka postoi,go sirish i drugi raboti.Znachi malce svestete se,pravete dobra rap muzika i sirete ja sto poveke mozete na kakov bilo nachin,bidete cueni,sepak neli osnovata na rapot e buntovnistvoto.Neka znaat deka hip hop kulturata postoi i vo Makedonija,a ne da mislat deka rap e Vrchak,Toni Zen,Seine 92 i ostali!!Znachi lugeto sto ja pocnale ovaa kultrua vo Amerika,od nejzinoto sozdavanje do denes probale i USPEALE da ja prosirat sto e mozno poveke i zatoa denes hip hop kulturata e globalna i treba da ja zadrzime!Zatoa mislam deka e vreme veke da se prekine so tapa muabeti i da pocneme da ideme napred!!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 31st, 2008, 8:02 pm 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 14th, 2007, 10:47 pm
Мислења: 112
ok, point taken ali Tони зен (преку кур од имево више) не е другар со панчо??? исти курац се тие, а дочекавме да ги менаџираат андерграунд мцињата. коа се појавие лигушите сите сереа али коа почнаа да нудат гратиси за диско, пива на чанк,сепариња, концерти се сменивте сите!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 14 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап