Сега е точно : Jуни 6th, 2025, 8:38 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следна

Дали цртате графити и дали сте член на некоја графити група?
Да 58%  58%  [ 32 ]
Не 42%  42%  [ 23 ]
Вкупно гласови : 55
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 7th, 2008, 3:04 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 29th, 2008, 7:57 pm
Мислења: 18
ThugProphet Напиша:
mamli Напиша:
zabelezav na poveke mesta toa Crime ili +S(ne znam tocno kako bese)...ne e loso..kako sto retko niknuva nekoj grafit kaj nas..samo problemot e sto e fintata so toa CRIME/s..na site mesta go vidov istoto..pa tolku li nemaat idei za nesto da smislat po dobro...toa pa toa eden zbor razlicna boja..

Оф топик
Можеби така се вика групата, уште неам ништо чуено од типците, па ниту некаква порака да остават околу нивните дела. Не знам ни кај да ги контактирам.
Инаку, мамли, ако се вика така групата (или поединецот) ок е тоа што го пишува, само некако многу едноставни графити црта. Како и да е, подобро нешто отколку ништо. Нека има, нека се множат, па ако испадни некој срање графит, Саботаж ќе покрие :D . Нема правила во цртањето графити, само да изгледа добро.
Назад на темава
Ај малку околу анкетава, ако има некој нека аплоудира некое негово дело, да видиме.
КРСТЕ ај пиши ми на приватно како да барам некој да дај дозвола, оти јас со градоначалнико праев муабет, имам врски таму, ама рече дека не дал дозвола тој на никој до сега. Јас го прашав за дозвола, рече дека не можело.

do toa sto vikas deka nema pravila vo graffiti ne se sluzuvam so tebe .. ima i toa mnogu Strogi pravila ...
gledajte go filmot BOMB THE SYSTEM i ke doznaete za sve okolu graffiti igrata .. !

POZZDRAV

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 11th, 2008, 11:08 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2008, 7:00 pm
Мислења: 922
mamli Напиша:
zabelezav na poveke mesta toa Crime ili +S(ne znam tocno kako bese)...ne e loso..kako sto retko niknuva nekoj grafit kaj nas..samo problemot e sto e fintata so toa CRIME/s..na site mesta go vidov istoto..pa tolku li nemaat idei za nesto da smislat po dobro...toa pa toa eden zbor razlicna boja..

Dobri se de4kite, ili de4akot. Samo shto po4naa da niknuvaat crime grafiti. daj im malku vreme ke bidat mnogu bolje, ili ke bide mnogu bolje!

btw sea isko4i eden nov grafit na comeclean CRIME i ne beshe losh, ustvari beshe mnogu dobar! :D

2+2=5 √

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 24th, 2008, 5:06 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 15th, 2008, 6:08 pm
Мислења: 17
Локација: na krugo..
Jas sum osnova4 na graffiti grupa koja se sostoi ushte dvajca i se vika SCREAM TEAM CREW...za po4etok koristime markeri,poshto zbirame pari za sprejovi...sea letovo treba da napravime nekolku proekti shto ni se skicirani...pa ke videme shto ke ispadne..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 24th, 2008, 8:55 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 2nd, 2008, 3:20 pm
Мислења: 1012
Локација: Ljubljana, Slovenia
epa aj so sreka od mene...se nadevam deka ke vi se ispolni planot..kolku poke grafiti u mk tolku poarno :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 25th, 2008, 2:48 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 3rd, 2005, 4:48 pm
Мислења: 1567
Локација: "...I appear everywhere and nowhere at once..." - Veles
ni crtam, ni finansiram, ni pa znam da crtam, a ne ni mozam da finansiram...inace bi prael i edno i drugo...
ama setam po planetava topka so Sony Cyber Shot i slikam takvi remek dela, uzivam u gletkata...koa ke stasam doma ke obesam nesto od veles za pocetok
peace!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 1st, 2008, 1:11 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 15th, 2008, 6:08 pm
Мислења: 17
Локација: na krugo..
THE_LADY_D Напиша:
epa aj so sreka od mene...se nadevam deka ke vi se ispolni planot..kolku poke grafiti u mk tolku poarno :D

Thanks za sekoj slu4aj :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 3rd, 2008, 12:59 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 17th, 2008, 1:11 am
Мислења: 16
Локација: Prilep
ami... jas ne sum od ovde.. ne znam so e toa graffiti... mislam deka e rasa na kompiri :) a i glasav ama ne znam kako mi se vika grupata :D:D:D eve zare neka mi kazi :) pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 24th, 2008, 10:54 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 30th, 2007, 10:35 pm
Мислења: 732
Локација: Чаир
se u4am sea da crtam,i toa po4nav so najglupite sprejovi u svet,a daov 200 denara za niv,4u4u prasajte go kje vi kaze sto sranje od sprejovi bea...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 31st, 2008, 3:14 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2008, 2:25 pm
Мислења: 654
Локација: skopje, avtokomanda
da be stvarno sprejovite bea za u kanta ti-si... inache jas crtam graffiti i ne spagam vo grupa rabotam kako solo igrach 8)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 8th, 2008, 9:16 pm 
Отсутен

Регистриран: Септември 6th, 2008, 5:49 pm
Мислења: 62
Da clen sum vo VHC(Vlae Hrom Crew) mozete da gi zabelezite mnogubrojnite tagovi niz Karposh(Vlae) :D pozz od DEMO

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап