I samite velite deka se se moze, no pak ke se navratam na toa deka mnogu sme jaki na zborenje i nikogas ne se zalagame za nisto ... jas mozam da vi kazuvam deka ke kupam BMW i trista drugi sranja, no dodeka ne se fatam da napravam nesto okolu toa pak ke si ostane samo moj izduvani zborovi ...
Snoopy komercijala e Sean 92 ... samo nareceniot raper koj preku m2 produkcija gleda da se probie na nasava scena zs vo Francija najverojatno nikoj ne ni saka da go slusne ... vo pravo si deka so prodazba na Cdnja nemoze nisto da se otplati ... i vikas deka za zurki treba sponzori so koj ke im se dade do znaenje na lugeto deka nesto se slcuuva, i toa ne sum rekol deka e komercijala .... samo sto da prasam sakam, ke zastane nekoj drug da oraganizira nesto pogolemo ili bar slicno na Polnokna Misa ????? ili kako i sekogas ke cekate nekoj drug da napravi, a vie samo da otidete .... mora da prestanete samo da se ubeduvate i da mi obajsnuvate tuka sto i kako se moze, ako nikoj nisto ne pravi okolu toa ...
Nitro odlicna tema, ali pak ke im kazam na site, dzabe ste optimisti iako znaete deka ne sme prifateni ili nesto slicno koa sekogas cekate da vi bide servirano vo pozsluzavnik ...
Цитат:
SnoopyMC:
Стратегијата на издавачката куќа ќе биде поинаква!!! Belive in it!!!
ke veruvam koa ke gi vidam delata, do togas samo mozes da probas da mi mackas oci ...