Bad-Boy Напиша:
Ronin```` Напиша:
SVE novo sto go nemam i sto ke mi fati okce go siminjam od tuka!!Taka da ok e sve mozete da produzite so stavanje na albumi,ali glejte sto poveke da bidat novi izdanija posto ako go staite enter the wu

ne veruvam deka nekoj go nema!I baska toa e sto se zamarate tolku,da pocnale site da slusaat rap pred 15 godini ke gi interesiralo i drugi stvari,vaka deneshnive deca gi zanimaat samo nekolku raboti i ok e jebi ga ne gi osuduvam takvi se vreminjata

Pozdrav!!
Temava mi fati okce i morav da pisam!!!eve ronin na pr jas spagam vo tie denesni deca

i me interesira USA rapot(voglavno rapot od devedesetite) i iako ne davam komentari za albumite dobar del od niv imav simnato!!zs ne deka makrapot ne 4ini ali ednostavno izborot na pesni ne e mn golem i treba da se prosirat poznavstvata za stranski artisti i nivni izdanija!!treba da se ima respect najmn kon svojot rap ali sepak korenite se vo usa!!loso e dokolku ima ograni4enost(samo na nekolku grupi koi gi slusas) kako sto kaza Genocid!!!kolku poveke si naslusan tolku poveke ke si izgraden vo toj pogled!!! verojatno nas na mladite se ni e servirano pred nosot pa zatoa i se desava ova.....ПОЗЗ
Ok e nemorashe da kazuvash deka si ti vo tie deca,ne beshe nameneto kon tebe toa nitu planirav da navredam nekoj

!
A za toa deka se vi e servirano,toa e jasno ali kako sho rekov ne osuduvam nisto,takva e deneshnicata i toa e!Dodeka nie sme go shetale celo skopje porano za da najdeme kaseti rap po nekoj muzi4ki prodavnici,denes toa ne e potrebno ednostavno si sedish doma KLIK i si go imash

:):).I super e toa sho ushte ima pomladi koi se interesiraat vo korenite na rapot i produzhete taka,Respect!!
Pozdrav!!