Ronin znam kako se pishuva vo vesnici veruj imi a i ti znaesh nosish statija i oni ti ja objavuvaat taka da ... Jebesh ga nemozam veke da se raspravam i da objasnuvam deka ne go organiziram DNS i deka nekoj se pravat na budala za nekoja cel ???? ... Nema ama bash nisto od TRIBUTE tuku za drugo stanuva muabet.... Posto da beshe za pocit nemashe vakvi raboti da ima od pocetok ... Toa e toa braka neznam uopshte dali treba da se pravi rap vo Makedonija
Znaci moe gledishte :
-
1. Makedonski Hip Hop Festival postoi i e ovlasteno vo zashita na industriska sopstvenost ne kako zashtiteni zborovi posebno tuku kako festival so toj redosled "MACEDONIAN HIP HOP FESTIVAL" i na MK za prostorite na Makedonija. Se sto e vo drug redosled moze da se koristi normalni. festivalot sekoga godina ima razlicno moto ... Drugo sto ne napravi nekoj Skopje Jazz Festival Nemoze!
2. Organizatorite mi se "prijateli" i dobro go znaea toa alii ..
3. HIP HOP e kultura taka da od kulturata samo muzikata e sledstveno RAP festival neli Kako Polnokna Misa I i II hardcore rap festival ..
4. Dali gi prashaa nekoj dali moze da pishuvaat THE MOST WANTED nikoj moze jas nesakam da me ima tamu
5. Koga prakash statija za sto stanuva zbor vo novini sam ja pishuvash i mu ja davash na novinarot
6. Nesakam koga nekoj me pravi glup a se raboti se za zeleno
7.Respekt ne se kupuva preku nok i so ...
8.jebesh ga pa posle lugeto se pcuele ovoj onoj go tepal netrebalo da ima mrzenje megju ekipite eve i jas nesakam ali ..
9.Nek se nosi u kurac cel rap u Makedonija se e za kesh
10 . Glup sum i nikako nekam da svatam ali jebesh ga site ste slavni i ste ve sakame vklucuvajki me i mene ..
- Sto ubavo beshe porano

ostarev ne sum veke za rap Ljubov nula licemerstvo eheee Pozdrav
AGO(edna ljubov)