Регистриран: Maрт 4th, 2007, 5:04 pm Мислења: 947 Локација: Underground
|
1.del Doajgam so flow-to, ebi bon ton Nemiren son, chelichen ko Eragon, Zakacen na zalna vest, shesto sheeset i shest, Zloben kako demon, ti necelosen ko demo Mek si, ko tekstil, po battle ste na zalni vesti Si copy paste ti od glava se do peti, vashi pesni Kopirani, stopirani od mene, stilot zemen Na ritam se vlechish kako da si bremen Ekipata mentalna, tvrda metalna, battle-am da MCnja od ritam metam, ti si prost ko metan Zavlechen ko na zaprega, od ritam zabega Poseren vo dva reda, ekipata vasa od iskra opozarena Za vo rap nemash viza, kako emigrant Rap sranjevo so predigra, ne te biva.. jebiga I bez disot samite ste posrani, takov ostani Na ritam pospani, a i grloto se vospali.. PsychoLogical ko Necro, ladno, tvrdo ko beton U.S. e cedeto sto ti go topi dekot.. Besozeten – jas, si od mene oshteten, poshteden, Poseten na lirkovna ortopedija, si posleden.. Stihot odsechen, ti pod oko potechen, podprosechen Mek ko mlechen zab, kako kecher brat, ti si sechen da... Od vozduh ti si polesen, potresen, sum brzo potezen Stihot posveten, kon tebe, oneme, samite vie tonete...
Ref:2x Mojot stil e sranje brate .. jadi gomna! Isto i trakava e sranje.. ma jadi gomna! Mozes da jadesh gomna kolku sakash Zosto ne si dostoen da serish
2.del Besno, ne lesno, prelesno si padnat ti na testot Vo napad deluvash smeshno, te setiv ko setilo shesto Zestok ko tekila, so sila ne biva, ve shibnaav Od siv grad, sakash beef brat ? Sum zabegan dovolno za vo mrtovecnica da te zavedaam... Ostavam ekipa postara, posrana, davash ostav brat Na zemi poslana, mrtva postava od vas ostana Doajgaa.. terminator, atentator, mister vato, skilot sator, Stilot zlato, prazen patot, brz ko atom, mojken vatot Ete zato be bato, tvrdi hardcore ili mister Machor Me betlate na forum, nema tema bez moe ime Stihovi posveteni za mene od serko anonimen.
Ref:2x Mojot stil e sranje brate .. jadi gomna! Isto i trakava e sranje.. ma jadi gomna! Mozes da jadesh gomna kolku sakash Zosto ne si dostoen da serish
3.del Vleguvam na ritam ima sekoj MC da se topi Dzabe gazovi lizenje, sekoj svoeto go dobi Go znaesh stilot Hip Hop prezentiram A ti dobar si za smeenje, humor i satira Ne ti vredi da me disash, i da probash Na pocetok si posran, zosto ne si spremen za borba I bez tvoja pochit sam se probiv, pa mrazi Imam floow.. shto kreva kako dejstvo na ekstazi.. Ako ti si podobar, jas sum najdobar Ako ti si underground, togash jas sum grobar Tra4evi niz gradot, kinish na borba se No dzabe bro, jas bi rekol - bezopasen Furam ulica, dodeka jadesh gomna na teve Pa braat.. jas bi se ubil da sum kako tebe..