Genocid Напиша:
Deyan Fanky Напиша:
Genocid Напиша:
Deyan Fanky Напиша:
prvo da pocnemo od tamo sto ne sum dete imam 22 god. i sigurno sum postar od tebe 5-6 god. posle nikoj ne rece deka ako nekoj komentar se lizes ama tvojot komentar licese na lizenje kolku sto vidov i nekoj drugi kazaja deka im se sviga albumot ama ne na toj nacin kakos sto ti kaza! posle ja ne sum go slusnal albumot ne ni sakam da go cuem a nema ni da go cuem osven ako ne go pusta u nekoj kafic ili pak ako go dada na vesti! taka da nemoj da mi seres ovde gluposti kao demek snoopy svite mie go sakamo i go slusamo ama se sramimo da kazemo! toa ti e tvoe glupo prosto pogresno mislenje! da bev ja admin na forum ce odjebevte i ti i snoopy i temava u picku mater uste od odamna!
p.s. se izvinuvam za latinicava ama mi tekna na kraj na postov i me mrzese da go prekucuem cel! pozz
Како прво да знаеш дека јас и во зиво се однесуам со "Брат4е" и да ти казам искрено албумот го слушав 3 дена по ред цело време оти сварно ми се допаја и со има лошо да ти се допаја и остаис коментар тоа ли е Лизеје
како второ со тоа што не си го слусашнал албумов немаш право да влезеш во темава камоли да остаиш да коментар и да коментираш за нешо со не си слусанал никоаш и да каззуаш со како е
како трето постар си 5 6 год и ти треба да бидеш пример на форумов за тоа ние како да се оденсуаме и гледаме на работите на мак рапот и општа култура
ама ние македонците ние такви сме гледаме само за себе само некој друг да не успеее позз од мене.