Сега е точно : Maј 11th, 2025, 11:43 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 20th, 2008, 3:34 pm 
Отсутен

Регистриран: Aприл 6th, 2008, 2:50 am
Мислења: 82
Локација: In The Darkness..
Не ми се свиѓа албумот и + глуп е колку шо теже...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 20th, 2008, 3:56 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 8:45 pm
Мислења: 237
Локација: Битола бабам Битола...
Сакам баунс баунссс баунс сакаме блинк блинк блинк ... ние сме клубска стваааар а ти си само ем си

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 20th, 2008, 8:17 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 3rd, 2005, 12:56 am
Мислења: 685
Локација: Tetovo-Ajducko maalo
Deyan Fanky Напиша:
Genocid Напиша:
Deyan Fanky Напиша:
Брат4е албумот ти е закон не секојдневие и песната со АГО,ЈУИС,Биг ША.сите песни се закон врв ти е албумот
имаш подрашка од мене се глеаме.

znaci sum videl sve u zivotov ama vakvo lizenje nemav do sea videno
hahahahhahahha

Znachi o4igledno e deka ne se zamaram so vas sto cel zivot kje glodaat glupisti...zar ako ostais komentar na nekoj znaci lizeje...hehe priznajte be deca deka doma si go slusate snoopy,deka vi se svigja albumot,deka zakon e i ne samo pesnata so AGO...ne priznavte da ne rece nekoj deka "se lizete"...se dodeka vaka gleame na rabotite nema da uspee makedonskiot rap bez razlika da li e komercjala ili ne i albumot u sustina ne e komercjala pozdrav

prvo da pocnemo od tamo sto ne sum dete imam 22 god. i sigurno sum postar od tebe 5-6 god. posle nikoj ne rece deka ako nekoj komentar se lizes ama tvojot komentar licese na lizenje kolku sto vidov i nekoj drugi kazaja deka im se sviga albumot ama ne na toj nacin kakos sto ti kaza! posle ja ne sum go slusnal albumot ne ni sakam da go cuem a nema ni da go cuem osven ako ne go pusta u nekoj kafic ili pak ako go dada na vesti! taka da nemoj da mi seres ovde gluposti kao demek snoopy svite mie go sakamo i go slusamo ama se sramimo da kazemo! toa ti e tvoe glupo prosto pogresno mislenje! da bev ja admin na forum ce odjebevte i ti i snoopy i temava u picku mater uste od odamna!

p.s. se izvinuvam za latinicava ama mi tekna na kraj na postov i me mrzese da go prekucuem cel! pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2008, 6:51 am 
Отсутен

Регистриран: Aприл 16th, 2008, 8:54 pm
Мислења: 113
Genocid Напиша:
Deyan Fanky Напиша:
Genocid Напиша:
Deyan Fanky Напиша:
prvo da pocnemo od tamo sto ne sum dete imam 22 god. i sigurno sum postar od tebe 5-6 god. posle nikoj ne rece deka ako nekoj komentar se lizes ama tvojot komentar licese na lizenje kolku sto vidov i nekoj drugi kazaja deka im se sviga albumot ama ne na toj nacin kakos sto ti kaza! posle ja ne sum go slusnal albumot ne ni sakam da go cuem a nema ni da go cuem osven ako ne go pusta u nekoj kafic ili pak ako go dada na vesti! taka da nemoj da mi seres ovde gluposti kao demek snoopy svite mie go sakamo i go slusamo ama se sramimo da kazemo! toa ti e tvoe glupo prosto pogresno mislenje! da bev ja admin na forum ce odjebevte i ti i snoopy i temava u picku mater uste od odamna!

p.s. se izvinuvam za latinicava ama mi tekna na kraj na postov i me mrzese da go prekucuem cel! pozz

Како прво да знаеш дека јас и во зиво се однесуам со "Брат4е" и да ти казам искрено албумот го слушав 3 дена по ред цело време оти сварно ми се допаја и со има лошо да ти се допаја и остаис коментар тоа ли е Лизеје

како второ со тоа што не си го слусашнал албумов немаш право да влезеш во темава камоли да остаиш да коментар и да коментираш за нешо со не си слусанал никоаш и да каззуаш со како е

како трето постар си 5 6 год и ти треба да бидеш пример на форумов за тоа ние како да се оденсуаме и гледаме на работите на мак рапот и општа култура

ама ние македонците ние такви сме гледаме само за себе само некој друг да не успеее позз од мене.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2008, 8:03 am 
Отсутен
Членски аватор

ako ne zabeleza mojot komentar bese deka iako ne sum go cul ne mi se sviga sto znaci deka ne mi se sviga nisto od snoopy pa ne i albumov! a mali ako ne te naucile majkati i tatkoti kako da se odnesues ne mislim ja da te ucim! ako ne od doma neka te nauci ucitelkata u skolo!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2008, 8:57 am 
Отсутен

Регистриран: Aприл 16th, 2008, 8:54 pm
Мислења: 113
Genocid Напиша:
ako ne zabeleza mojot komentar bese deka iako ne sum go cul ne mi se sviga !

Ne si go 4ul a duri vekje ne ti se ni svigja heheheh nema so poekje da komentiram tuka pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2008, 1:40 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Опомена ради непишење на кирилица.
100 пати едитираме мислења и пак исто..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2008, 1:43 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Genocid Напиша:
ako ne zabeleza mojot komentar bese deka iako ne sum go cul ne mi se sviga sto znaci deka ne mi se sviga nisto od snoopy pa ne i albumov! a mali ako ne te naucile majkati i tatkoti kako da se odnesues ne mislim ja da te ucim! ako ne od doma neka te nauci ucitelkata u skolo!

Пиши брат на кирилица

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2008, 3:02 pm 
Отсутен
Членски аватор

Deyan Fanky Напиша:
Genocid Напиша:
ako ne zabeleza mojot komentar bese deka iako ne sum go cul ne mi se sviga !

Ne si go 4ul a duri vekje ne ti se ni svigja heheheh nema so poekje da komentiram tuka pozdrav

па немора нисто да коментирас пошо знам каква музика прае чуекот и немора да го чуем за да знам дека не чини ама очигледно дека тебе треба све да ти се нацрта постапно како на дете од 1 одд. за да сфатиш! и ај више одјеби и не ме замарај имам ја мнооогѕ попаметни работе од тоа да се расправам со мали заостанато ретардирани по форуми!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 21st, 2008, 9:42 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 6th, 2007, 2:59 pm
Мислења: 595
Локација: Ulicite vo gradot...
Абе Дејан олади малце нели гледаш дека никој не те ебе.И коментарите шо ги даваш деца од 10 години не пишат така.
Олади малце да не се превземат некои подрастични мерки...

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 3 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап