Сега е точно : Jуни 26th, 2025, 1:27 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 15th, 2005, 2:26 pm 
Епа многу добра тема..Како шо кажа некој можи да се напишат 10 страни околу оваа тема..Другари (ВИСТИНСКИ) се ретки скоро и ги нема ...Све е за корист и да те заебат, себичност и дволичност се главните карактеристики на денешните другари..Колку што можи другарот да те заебе, не можи ни непријателот..Посздрав ќе треба да пишам 100 страни...ајт!

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 15th, 2005, 6:30 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
I ja se soglasuam so toa , btw ete u novata traka Nema Ljubov bash i za toa kazuam...so mi se ima deseno...i so se deshaa...samo so zborovi ne go menuvaat toa deka drugarstvo ne postoi.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 15th, 2005, 11:35 pm 
Postoi ama e epten retko!! :roll: ..Kako kapka voda vo pustina :shock:

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 16th, 2005, 12:09 am 
Отсутен

Регистриран: Maј 27th, 2004, 8:46 pm
Мислења: 357
Локација: Tetovo-Ajducko Maalo
Mesija Напиша:
Postoi ama e epten retko!! :roll: ..Kako kapka voda vo pustina :shock:

za ova si vo pravo !!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 16th, 2005, 12:44 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Epa koa site tolku znaeme, i sme tolku 'lojalni karakteri' kako moze da nema drugarstvo?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 16th, 2005, 2:10 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 29th, 2004, 12:41 am
Мислења: 237
Дудо има многу добра поента , па да видам шо ке реплицирате.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 16th, 2005, 1:03 pm 
Epa stvarno dobra poenta..Ama se pravime lojalni?? Pravime muabet za drugarstvo ..Mene iskustvoto mi pokazalo deka nemozam da mu veruvam mnogu na drugarite, deka me imaat zaebano milion pati..Ti ako sakas i Svetec bidi ( vo nikoj sluchaj ne se praam svetec, site sme lugje site imame svoi mani i doblesti, ednostavno nikoj ne e sovrshen ), vtoro mnogu dushi shto gi mislev za drugari i shto sum bil lojalen i sum sechel raka ako treba za niv me prodadoa da ne recam za 10 denari?? Epa kade e lojalnosta..??? Postaveno e prashanjeto...Odgovorot kaj site e razlichen..Zatoa shto na ovoj svet ako si dobar i ako sakas da mu pomognesh na drugarot toj ti vrakja so losho?? Epa sega si postavuvam prasanje..Zoso na ovoj svet samo oloshite, rasipanite, licemerite i aramiite uspevaat??? a onie koi se naivni, koi sakaat drugarstvo pred se ostanuvaat zaebani??Ama Gospod gleda i na site mu go plakja zasluzenoto porano ili podocna..I plus, jas veruvam deka nema vo svetot nema losh covek..losh drugar i sve tn..Loshi gi praat parite, koga kje mu svetnat ocite covekot e spremen na sve da napravi samo da dojdi do kesh, bez razlika dali povreduva nekoj so toa...Posto, nema ljubov znaete zosto??Zosto postojat pari...Zatoa nema drugarstvo, ljubov i lojalnost..Zatoa treba da se potrudime so rapot da stvorime drugarstvoto pomegju nas..PEACE&LOVE&RESPECT
-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=======-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
PODOBRO SIROMAV NO COVEK, OTKOLKU BOGAT A ZIVOTNO!!!

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 16th, 2005, 8:53 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
ej..temava e zakon...nego bi ja naglasil malce i mojata poenta...mnogu pati do sega ja imam kazuvano pa ke ja kazam pak...

....PRIJATELOT POSTOI TI GO MATI VIDOT,
.....DRUGAROT OD BOGA E STVOREN TEBE DA TE CENI, SO SEKOJ NEGOV ZBOR TOJ TEBE DA TE PLENI.....

ZNACI SPORED MENE IMA DRUGAR! ALI EDEN NA MILIARDA ZNACI...DOSEGASNI 6 MILIJARDI TOA SE 6 DRUGARI ZA CEL ZIVOT....A ONA SO NEKOJ KE TE ZAEBE ...SE DESAVALO I KE SE DESAVA...ZNACI KE SE POMESTI VO KATEGORIJA NA PRIJATEL...SAMO ZABORAVI NA NEGO I IDI DALJE...

BTW VO PRIJATELI SPAGAAT I SITE POZNANICI SO GI POCITUVAS I SE DRUZIS...AMA DRUGAR....E TOA E VISTINSKIOT ZBOR ZA MNOGU MALCE LJUGE......

aj DA NE DOLZAM NA VREME...AKO SAKATE DA ZBORAM POVEKE,AMA MISLAM DEKA VI E JASNO....

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 17th, 2005, 9:47 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
AGATO Напиша:

....PRIJATELOT POSTOI TI GO MATI VIDOT,
.....DRUGAROT OD BOGA E STVOREN TEBE DA TE CENI, SO SEKOJ NEGOV ZBOR TOJ TEBE DA TE PLENI.....

Zakon trka ovaa Prijatel od Agato i Diler slusnete ja ako veke ne ste ja slusnale,odlicna poenta.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 23rd, 2005, 9:03 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Ноември 3rd, 2004, 2:15 pm
Мислења: 105
Локација: PANDEMONIUM
TESKIOT KAMEN NEMA DA TE PLESNI OD DALEKU TUKU OD BLISKU!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 8 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап