дејмн мадафаказз

знаев дека погрешно ќе бидам сфатен...знаев
„Ме боли кур денес младината мисли ко мене“
бтв. не гласав ниедна опција
и луѓе до кога со вакви ставови..до кога вакви теми на форум заради вашиот ‘хард-кор‘ умира рапот..
нема хард кор,андергроунд,комерција и незнам на уште што го делите рапот..
има РАП..добар или лош,или те слушаат или не те слушаат..
ривал: преиспитај се брат4е коментаров ти е..

кој вели дека подземното е секогаш најдобро..
и пак да не бидам погрешно сфатен немам ништо против ‘андергроундот‘ или ‘комерцијалата‘ само слушам тоа што е добро..
сите рапувате од љубов..како да не,зошто тогаш се мачите да направите настап,да ве слушнат луѓето..
кој не би сакал полна сала со луѓе,според вашите коментари како да е грев да се земат пари..одма те отпишуваат од листата на рапери,зошто странското секогаш подобро се продава..на пр. Џус..такво нешто да напраи некој овде во македонијава подобро да не е жив.одма е издајник на ‘вистинскиот‘ рап..не рапуваш за улица и одма си на црната листа..
и сеа не чинело на забави да се собираат пички и шминкери шо немаат појма од рап..кој кур брат..нека се собираат..ќе дојдат на една забава,тие што ќе препознаат ќе дојдат и на втората забава,тие што нема да го препознаат звукот нема да дојдат,сами ќе се елиминираат,зошто ние да ги елиминираме..
и после НЕМА ПУБЛИКА..има публика само треба да ја собереш

зошто едо маајка и бад копи секогаш имаат публика а ние не..знаат паметно да се продаваат,тоа ми беше муабетот..
вложи труд ,работа и ПАРИ,за да ти се исплати трудот..