Сега е точно : Maј 12th, 2025, 5:03 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 20th, 2009, 10:08 pm 
Отсутен

Регистриран: Aприл 6th, 2008, 1:18 pm
Мислења: 900
топ трака,супер флоѕ,добар рефрен :)
поздрав

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 22nd, 2009, 5:41 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 30th, 2007, 5:49 am
Мислења: 1196
Добра трака стварно!!!
Поштуем.. 8)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 25th, 2009, 1:53 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 6th, 2007, 2:59 pm
Мислења: 595
Локација: Ulicite vo gradot...
Парталии! Ептен ми се свиѓа.
Само напред мои бели црнци. :twisted:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 9th, 2009, 6:59 pm 
Отсутен

Регистриран: Aприл 6th, 2009, 7:03 pm
Мислења: 21
Локација: Holland
Ќуринов ти пишав и на мајспејс ќе пишам и тука.. траката е БОМБААА многу ми се свиѓа!!!
Топ е се! Браос!

Респект
Елена

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 10th, 2009, 4:51 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 29th, 2008, 2:23 pm
Мислења: 306
Не ја чув пошо стварно не ме интересира али текстот го прочитав и нема љутиш али - Катастрофа е!
Се зачудив што ве фалат сите дефинитивно ве вади некоја добра матрица пошо текстов не чини шта се мени тиче.
Мислам не е фората начукај само рими.. Текстовите ви немаат логика уопште. Мое мислење.
Ајчао :wink:

And every word that I say, is every word that I'm slayin

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 10th, 2009, 1:03 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 3rd, 2005, 4:48 pm
Мислења: 1567
Локација: "...I appear everywhere and nowhere at once..." - Veles
Фала за коментарите, позитивни и негативни...за тие што бендисаа, продолжуваме уште појако...за девојката што не признава/препознава квалитет, фала, со тек на време се подобруваме, може ќе допреме и до тебе некој ден...
почит за вниманието
мир!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 10th, 2009, 2:26 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 20th, 2008, 6:22 pm
Мислења: 66
Локација: u pi4ku mater
girlll Напиша:
Не ја чув пошо стварно не ме интересира али текстот го прочитав и нема љутиш али - Катастрофа е!
Се зачудив што ве фалат сите дефинитивно ве вади некоја добра матрица пошо текстов не чини шта се мени тиче.
Мислам не е фората начукај само рими.. Текстовите ви немаат логика уопште. Мое мислење.

napishi bolji pa posle zbori:D:D:D:D:D:D:D
pozzzzz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 10th, 2009, 2:33 pm 
Отсутен
Членски аватор

Vuisah Напиша:
girlll Напиша:

napishi bolji pa posle zbori:D:D:D:D:D:D:D
pozzzzz
Може и така... 8)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 10th, 2009, 8:54 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 29th, 2008, 2:23 pm
Мислења: 306
Вуиса јас си кажав искреен добронамерен коментар. Се надевав дека ќе ви помогне да се подобрите, не ми е дојдено мене до карање. Едноставно си кажав мое мислење и мислам дека со тек на време ако се научите пред се да прифаќате секакви коментари и критики ќе ви се подобри и стилот на пишување и скилот. Тоест немав намера да ве навредам или нешто. И не е финтата до напиши боље, ќе напишам али не е тоа тоа. Јас ви кажав за да бидете понатака подобри. Мене текстот ми нема логика не се поклапаат поголем дел од стиховите.. Баш ко само за да има рима пишани ми личат. Али ваша работа. Само глупаво е да се лутите ако се лутите на критика тогаш ич не ја ставајте на форум траката. Неможеш да очекуваш стално да те фалат.

And every word that I say, is every word that I'm slayin

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 11th, 2009, 12:20 am 
Отсутен
Членски аватор

girlll Напиша:
Вуиса јас си кажав искреен добронамерен коментар. Се надевав дека ќе ви помогне да се подобрите, не ми е дојдено мене до карање. Едноставно си кажав мое мислење и мислам дека со тек на време ако се научите пред се да прифаќате секакви коментари и критики ќе ви се подобри и стилот на пишување и скилот. Тоест немав намера да ве навредам или нешто. И не е финтата до напиши боље, ќе напишам али не е тоа тоа. Јас ви кажав за да бидете понатака подобри. Мене текстот ми нема логика не се поклапаат поголем дел од стиховите.. Баш ко само за да има рима пишани ми личат. Али ваша работа. Само глупаво е да се лутите ако се лутите на критика тогаш ич не ја ставајте на форум траката. Неможеш да очекуваш стално да те фалат.
Не знам зошто мислиш дека сме се навредиле или налутиле...напротив.
Викаш "не е до напиши боље, ќе напишам али не е тоа тоа"...ја мислам дека тоа Е тоа...напиши, стави овде за критика, баш би споредил ако сум послаб текстописец или МС од тебе, да знам во која насока да се подобрам. И не само ја и Вуиса, туку повеќе членови на форумов. Само, ти си таа што кажа дека си сакала да снимаш, ама си се откажала за да не се мешаш со џганот кој го расипал рапот во Мк, во кој најверојатно ме ставаш и мене. Да не навлегуваме, заврши и тој муабет, не е за оваа тема. Поентата ми е - нема проблем, твое мислење, вкус, не знам како да го наречам, само, ако си решила да критикуваш како стручно лице, покажи дека знаеш подобро или барем покажи дека си достојна за критика. Ако критикуваш само како публика, ја ти пишав погоре дека се надевам дека еден ден ќе сфатиш што сме сакале да кажеме во песната, затоа што сите што коментираа (а само двајца ме знаат лично, да не помислиш дека ме тапкаат по грб оти ми се другари), сите сфатија некоа поента, сите најдоа нешто добро во песната, освен тебе. Како што реков, не му смета тоа на никого, не може секој да ти ги сфати текстовите или работата воопшто, нели?
Да не ја тупиме offtopic, продолжи да слушаш тоа што мислиш дека е квалитетно, критикувај ако знаеш и пожестоко, од наша страна е, и ќе биде сфатено...
почит
мир!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 7 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап