girlll Напиша:
Мислам дека нема потреба овде да ставам мои текстови.. Имаш читано од мене а наскоро и ќе се слушне нешто така да сега за сега претставувам само публика. И не е дека не разбирам што сакавте да кажете али кажав скроз добронамерна критика дадов зошто јас ја немам слушнато траката можеби другите што ја чуле им се допаѓа поради матрица или рецитал или нешто што било.. Јас она што го видов тоест текстот ме разочара, несакав толку жестоко и веќе накај злобно да личи она што искоментирав но се трудам секогаш да сум искрена.. Зошто да лажам кога со искреен коментар ќе се навежбате за се подобро и подобро да биде.
И ете ти кажав затоа што јас критикувам конкретно за текстот можеш низ темата да ме видиш како текстописец. Не ја критикувам траката за да биде потребна моја трака за да видиш дали сум достојна за критика. Види ги мојте текстови слободно.
И те молам не се навраќај на претходната тема нема зашто насекаде да се караме нели?
Нема врска, критикувај шо сакаш и како сакаш, само сакав да ти кажам дека ни некој се навредил, ни па се налутил на твојот коментар. Без разлика, со душа чекам да слушнам нешто од тебе
почит
мир!