za da se razvie hip-hop kulturata vo bilo koj drug grad treba poveke da sme united.Zosto?zaradi toa sto se so se desava vo vrska so rapot e se vo sk. Z's go velam ova?zaradi toa sto koga ke ima zurka sk. od bt. se raskrevame da dojdime bez razlika dali sme nastapuvale ili ne.A vo bt. ke pravime zurka od nikoj drug grad nema sega poslednata so dzaka imase od strumica zosto nastapuvaa,od pp. i od sk. zosto nastapuvaa.Mozam da se kladam deka ako "polnokna misa" se pravi vo bt. na primer od sk. tesko deka ke dojdat.Ova go zemam za primer,bez navredi.Gledaj neso drugo,spored mene mn. mu go podrzvam ona na dzaka so veli deka vetenata zemja e skopje.NO se stremam da ja podobram mojata okolina.Go kazuvam ova zaradi toa sto mn. po razlicno
e sk. mnogu po ubavo i udobno barem za mene.Za zurki slabo posetenost,jaka podrska na zbor i to.ZAKLUCOK-da si pomagame megu sebe za zaedno da prosperirame.No ne so podrska od forumi,so komentari "bravo,samo taka",tuku da dojdis da ucestvuvas od euforijata tokmu tamu.